Home / Stoiximan Super League / Λαμία: Φιλική νίκη επί Αστέρα Σταυρού με ανεπίσημο ντεμπούτο Καρλίτος – Με Ατρόμητο η τελική πρόβα

Λαμία: Φιλική νίκη επί Αστέρα Σταυρού με ανεπίσημο ντεμπούτο Καρλίτος – Με Ατρόμητο η τελική πρόβα

Την ευκαιρία να… ξεμουδιάσει η ομάδα του αλλά και να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα είχε την Κυριακή (6/8) ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος είδε τη Λαμία να επικρατεί 2-0 σε φιλική αναμέτρηση με τον Αστέρα Σταυρού.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε στη νίκη χάρη στα τέρματα των Μούλα και Κοντονίκου στο δεύτερο ημίχρονο. Σ’ ένα παιχνίδι που πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Καρλίτος, όντας μάλιστα αρκετά δραστήριος.

Να σημειωθεί ότι η Λαμία θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο (12/8, 19:00) στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν τις επίσημες υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα. Ενδιάμεσα, την Τετάρτη (9/8), οι Περιστεριώτες θα παίξουν και με την Ελευσίνα.

Οι συνθέσεις στο φιλικό της Λαμίας με τον Αστέρα Σταυρού:

Λαμία: Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Τζανδάρης, Νούνιεζ, Μαρτίνεθ, Τσιλούλης, Καρλίτος, Λόνγκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Χατζηεμμανουήλ, Σιμόν, Σαραμαντάς (73′ Τερεζίου), Παπαδόπουλος (61′ Λαμπρόπουλος), Πάβλοβετς, Στάνκο, Σλίβκα, Ακούνια, Μάλτσι, Τσούκαλος, Μούλα (73′ Κοντονίκος).

Αστέρας Σταυρού: Σίψας, Λάππας, Κουδουνάς, Μόσχος, Μαλισσόβας, Ακασού, Αργύρης, Αντωνόπουλος, Κακκάβας, Αλεξίου, Παρλάντζας

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*