Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Λοβ: «Όταν πρόκειται για κάτι τόσο οριακό, οφείλεις να σφυρίξεις»

Λοβ: «Όταν πρόκειται για κάτι τόσο οριακό, οφείλεις να σφυρίξεις»

Με την… σκόνη να έχει κάτσει δύο ημέρες μετά το παιχνίδι και την πρόκριση της ΑΕΚ κόντρα ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (87-81) στον πρώτο γύρο των playoffs της Stoiximan Basket League, ο Ζερμέιν Λοβ ως πρωταγωνιστικής της επίμαχης φάσης, αναφέρθηκε στο διαιτητικό λάθος που εν πολλοίς έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ μίλησε στην εκπομπή «Pick’N Roll» της Cosmote Tv, τονίζοντας πως παρά το γεγονός πως ο διαιτητής αναγνώρισε το λάθος του το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Παράλληλα, ανέφερε πως όταν πρόκειται για μια τόσο οριακή φάση, οι διαιτητές οφείλουν να σφυρίξουν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ζερμέιν Λοβ:



«Προς υπεράσπισή του ίσως να μην ήταν στο καλύτερο σημείο του παρκέ, αλλά θεωρώ ότι στο τέλος, όταν πρόκειται για κάτι τόσο οριακό, οφείλεις να σφυρίξεις. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Η ιστορία έχει τελειώσει τώρα. Ο διαιτητής πήρε την ευθύνη και αναγνώρισε το λάθος του, όμως το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Για μας η σεζόν ολοκληρώθηκε και η ΑΕΚ πήγε στα ημιτελικά. Ποιος ξέρει τι θα συνέβαινε στα τελευταία 40 δευτερόλεπτα. Ο διαιτητής πήρε την ευθύνη και εμείς προχωράμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*