Home / Stoiximan Super League / Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα: Μάχη σωτηρίας στη Φθιώτιδα

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα: Μάχη σωτηρίας στη Φθιώτιδα

Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Φθιώτιδα (21:00), στην πρεμιέρα των playouts της Stoiximan Super League. Αμφότερες θέλουν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα, καθώς δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρέα με τον Λεβαδειακό, με 17 βαθμούς και προέρχεται από την ισοπαλία απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (1-1). Αυτό το αποτέλεσμα εκμεταλλεύτηκαν Ιωνικός και Βοιωτοί και αναρριχήθηκαν στη βαθμολογία.

Η Λαμία πλέον θα έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή στα επτά εναπομείναντα παιχνίδια, μιας και τη φετινή σεζόν θα υποβιβαστούν δύο ομάδες στη Super League 2 και θα πρέπει να κάνει τα αδύνατα… δυνατά για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σαράνοφ και Αντέτζο, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ντάνι Μπεχαράνο.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Βέργος, Μεντίνα.

Από την άλλη, Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στο «11» της κατάταξης με 23 βαθμούς και πηγαίνει στη Λαμία για το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να… ανασάνει ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η ομάδα της Ηπείρου ηττήθηκε με 3-1 από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και απέχει πέντε βαθμούς από τον 12ο Ιωνικό και έξι από τους ουραγούς Λεβαδειακό και Λαμία.

Ο Θανάσης Στάικος θα έχει στη διάθεσή του τους Πήλιο, Παμλίδη, Ροσέρο και Τζίνο, οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται οι Νίνης, Καραχάλιος, Παντελάκης, Κιάκος, Κόντε, αλλά και ο τιμωρημένος Σόρια.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τσάβος, Ριένστρα, Ράντου, Τζίνο, Τζίμας, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Λώλης, Λιάσος, Παμλίδης, Λέο, Ροσέρο, Σταματελόπουλος, Μπάλαν.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπάντα, Μαρτίνεθ, Στάνκο, Νούνιες, Ασκόφσκι, Τσιλούλης, Βέργος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Τσαβός, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Ράντου, Τζίμας, Λιάσος, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Ριένστρα, Μπάλαν.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης,

Βοηθοί: Γεώργιος Χριστάκογλου, Κωνσταντίνος Στάικος,

4ος: ΜιχαήλΜατσούκας,

VAR: Ευάγγελος Μανούχος, Ανδρέας Φωτόπουλος

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*