Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κριχόβιακ: «Δεν νιώθω σταρ στην ΑΕΚ, πρέπει να αποδεικνύω ότι δεν ήρθα εδώ μόνο για τον καλό καιρό»

Κριχόβιακ: «Δεν νιώθω σταρ στην ΑΕΚ, πρέπει να αποδεικνύω ότι δεν ήρθα εδώ μόνο για τον καλό καιρό»

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ μίλησε ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ σε πολωνικό μέσο. Ο 32χρονος χαφ σχολίασε πως νιώθει τον σεβασμό του κόσμου και της ομάδας, αλλά και για το όνειρό του να γίνει προπονητής.

«Αν αισθάνομαι σταρ εδώ; Με υποδέχθηκαν πολύ καλά και αισθάνομαι ότι ο σύλλογος και οι οπαδοί με σέβονται, αλλά είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα και θα είναι παραπλανητικό αν δεν μεταφραστεί αργότερα στον αγωνιστικό χώρο. Αν δεν παίζεις στο σωστό επίπεδο, μπορείς να πέσεις πολύ εύκολα. Δεν αισθάνομαι σαν σταρ. Σε κάθε προπόνηση πρέπει να αποδεικνύω ότι δεν ήρθα εδώ μόνο για τον καλό καιρό», σχολίασε αρχικά.

Όσο για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, είπε: «Όταν σταματήσω θα ήθελα να μείνω κάπου για περισσότερο χρόνο. Θα ήθελα να παίξω για έναν σύλλογο για τρία ή τέσσερα χρόνια και μετά να πάω στον πρόεδρο και να του πω να καθοδηγήσω στην ομάδα. Τι μου αρέσει σε αυτό; Ακόμα και η γυναίκα μου, μου λέει ότι μου ταιριάζει αυτή η ιδιότητα.

Ο κόσμος δεν πιστεύει ίσως ότι δεν διαβάζω τα σχόλια που αφορούν εμένα. Και θεωρώ πως αυτό είναι πολύ σημαντικό στη ζωή ενός προπονητή. Είναι μια ιδιότητα πολύ κοντά σε αυτό που κάνω σε όλη μου τη ζωή. Θέλω πάντα να έρχομαι πρώτος μέσα στην ομάδα, ακόμα και πριν τον προπονητή και να κάνω προπόνηση στο γήπεδο ή στο γυμναστήριο. Η σκληρή δουλειά μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*