Home / Βόλεϊ / Ανδρεόπουλος: «Όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ»

Ανδρεόπουλος: «Όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ»

Όλα ανοιχτά είναι για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», όπως ξεκαθάρισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά την ήττα των «πρασίνων» στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:



«Ήταν ένα ακόμα σκληρό και ανταγωνιστικό παιχνίδι μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων. Δεν ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα και δε μας βγήκε το φινάλε του 1ου σετ. Δεν είχαμε τα στοιχεία που συνήθως μας διακρίνουν, όπως το μπλοκ – άμυνα. Ωστόσο βρήκαμε τρόπο και μπήκαμε στο ματς με το σερβίς. Στο ξεκίνημα του 5ου σετ κάναμε μαζεμένα λάθη σε υποδοχή και επίθεση και μας άφησε πίσω στο σκορ. Εκεί κρίθηκε ο αγώνας. Ήταν ένας τελικός μεταξύ δύο σπουδαίων ομάδων. Στον Παναθηναϊκό δεν παραβλέπουμε την προσπάθεια των αντιπάλων μας.

Ίσα ίσα την αναγνωρίζουμε και την σεβόμαστε. Και εμείς και ο ΠΑΟΚ απέδειξαν πως είναι οι καλύτερες ομάδες της σεζόν. Επομένως οι πιθανότητες για τον τίτλο είναι μοιρασμένες. Όλα είναι ανοικτά. Αυτή την περίοδο είναι αδύνατο να μην υπάρχει κούραση αλλά είδαμε πόσο πολύ το θέλουν οι αθλητές και των δύο ομάδων. Δίνω και στις δύο ομάδες συγχαρητήρια. Όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ και περιμένουμε τους φίλους του βόλεϊ για μία μεγάλη γιορτή».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*