Home / Αυτοκίνητο / F1 / Κρατάει Πέρες μέχρι το 2024 η Red Bull!

Κρατάει Πέρες μέχρι το 2024 η Red Bull!

Ο Σέρχιο Πέρες το τριήμερο που μας πέρασε (27-29) ήταν ο μεγάλος νικητής του Grand Prix του Μονακό, καθώς κατάφερε να πάρει την πρώτη καρό σημαία της σεζόν σε έναν αγώνα γεμάτο περιπέτειες και ανατροπές.

Μετά από αυτό ο πιο πετυχημένος Μεξικανός πιλότος της Formula 1, υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024, με την ομάδα της Red Bull που θέλησε να επιβραβεύσει με αυτόν τον τρόπο τον οδηγό της.

Ο Τσέκο εντάχθηκε στην αυστριακή ομάδα το 2020, κάνοντας μια πετυχημένη σεζόν συγκεντρώνοντας 190 βαθμούς και την 4η θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών. Στην περσινή σεζόν, κατάφερε να κερδίσει το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, ενώ βρέθηκε στο βάθρο άλλες τέσσερις φορές.

Μετά τις υπογραφές ο Διευθύνων Σύμβουλος της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ δήλωσε:

«Από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα της Red Bull, ο Τσέκο έχει κάνει φανταστική δουλειά. Έχει αποδείξει ότι είναι υπέροχος οδηγός για την ομάδα. Φέτος έχει κάνει ακόμα ένα βήμα και η διαφορά του από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν έχει κλείσει σημαντικά, όπως απέδειξε στην εξαιρετική pole position της Τζέντα και με την νίκη στο Μονακό. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα μέχρι το 2024, μαζί με τον Μαξ πιστεύουμε ότι έχουμε ένα ζευγάρι οδηγών που μπορεί να μας φέρει βραβεία στη F1».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*