Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Κορυφαίος νέος παίκτης της Premier League ο Ντέλε Άλι (Vid)

Κορυφαίος νέος παίκτης της Premier League ο Ντέλε Άλι (Vid)

Ο μέσος της Τότεναμ, Ντέλε Άλι, ανακηρύχθηκε κορυφαίος νέος παίκτης της Premier League, λαμβάνοντας τις περισσότερες ψήφους από τους συναδέλφους του. Εντυπωσιακή σεζόν φέτος, εξαιρετικά νούμερα.

Η Εκπληκτική φετινή σεζόν του Ντέλε Άλι στην Premier League με την φανέλα της Τότεναμ, “σφραγίστηκε” με ένα βραβείο που εδικαιούτο πέρα για πέρα. Ο 20χρονος μέσος των “σπιρουνιών”, ανακηρύχθηκε κορυφαίος νέος παίκτης του αγγλικού πρωταθλήματος, λαμβάνοντας τις περισσότερες ψήφους από τους συναδέλφους του.

Σε 32 εμφανίσεις την φετινή σεζόν, έχει ήδη πετύχει δέκα τέρματα και έχει μοιράσει εννέα ασίστ, με τον διεθνή Άγγλο να νικά τους Ρος Μπάρκλεϊ και Ρομέλου Λουκακού της Έβερτον, τον τερματοφύλακα της Στόουκ, Τζακ Μπάτλαντ, τον Φελίπε Κοουτίνιο της Λίβερπουλ και τον συμπαίκτη του στην Τότεναμ, Χάρι Κέιν.

Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες πριν ο Ντέλε Άλι βρέθηκε και στην καλύτερη 11άδα της φετινής Premier League, όπου υπάρχουν τέσσερις παίκτες της πρωτοπόρου Λέστερ και άλλοι τόσοι της Τότεναμ, που παραμένει στο κατόπι της με οκτώ βαθμούς διαφορά και ματς λιγότερο.

Ο Άλι δεν μπόρεσε να παραλάβει ο ίδιος το βραβείο του και αντ’ αυτού το πήρε ο θρύλος της Τότεναμ, Όσι Αρντίλες, με τον 20χρονο να λέει μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος:“Ευχαριστώ τον Όσι, τον θρύλο της Τότεναμ, που παρέλαβε το βραβείο για μένα. Συγγνώμη που δεν είμαι εκεί απόψε, αλλά έχουμε μεγάλο αγώνα αύριο (με την Γουέστ Μπρομ).

Σας ευχαριστώ όλους που με ψηφίσατε. Αισθάνομαι τιμή που κέρδισα ένα τόσο σημαντικό βραβείο και ευχαριστώ τους φίλους μου, την οικογένειά μου και τα μέλη της Τότεναμ”.

Πηγή:Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*