Home / Ποδόσφαιρο / Κύπελλο / Κοντονής: Χρονιά-τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Κοντονής: Χρονιά-τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του υφυπουργού

Αθήνα
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, προέβη σε δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, τον οποίο ενημέρωσε για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις επαφές τις οποίες είχε με την ΕΠΟ και τον εκπρόσωπο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ο κ Κοντονής εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και εκτίμησε ότι εάν υλοποιηθούν όσα συμφωνήθηκαν μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών «θα μπούμε σε χρονιά-τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Ενημέρωσα προσωπικά τον Πρωθυπουργό. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων μετά τις συναντήσεις με ΕΠΟ και FIFA. Εμείς περιμένουμε από τις διεθνείς ομοσπονδίες το έγγραφο το οποίο έχουμε ζητήσει. Μπορεί να το έχουμε και νωρίτερα από την Πέμπτη. Την Παρασκευή εμείς θα πάρουμε την απόφαση για την επανέναρξη του Κυπέλλου. Ελπίζουμε με όλα αυτά που θα γίνουν ότι θα μπούμε σε μια χρονιά τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει θετικό κλίμα για να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ρυθμίσεις. Θα εξηγήσω λεπτομερώς σε FIFA και UEFA πως έχουν τα πράγματα για τις αλλαγές που ζητούν στην αθλητική νομοθεσία. Δεν γίνεται όμως οι νόμοι να φτιάχνονται όπως ονειρεύονται στην ΕΠΟ».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*