Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Κασελάκης: «Να κοιτάξουμε τα λάθη που κάναμε»

Κασελάκης: «Να κοιτάξουμε τα λάθη που κάναμε»

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε για κάτι παραπάνω από 30 λεπτά αγώνα κόντρα στον Ιωνικό, ωστόσο χάρη στην εξαιρετική τέταρτη περίοδο πήρε τη νίκη 98-74.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Λεωνίδας Κασελάκης στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης και στα αρκετά λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στις πρώτες τρεις περιόδου. Παράλληλα, ανέφερε πως πρέπει να συνεχίσουν να βελτιώνονται ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κασελάκη:



Για το παιχνίδι με τον Ιωνικός: «Ήταν ξεκάθαρο πως το ζήτημα στο σημερινό παιχνίδι ήταν η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα, αλλά και η ενέργεια που δείξαμε από την αρχή. Ο Ιωνικός είναι μια καλή ομάδα. Παίζει με ενέργεια στην άμυνα, διαβάζει καλά την επίθεση στο παιχνίδι της. Έπρεπε να διαβάσουμε την άμυνά τους, κάτι το οποίο κάναμε στο τέλος. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να κοιτάξουμε τα αρκετά λάθη που είχαμε, να τα βελτιώσουμε και να προχωρήσουμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Για το αν η άμυνα ζώνης δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό: «Βάλαμε 98 πόντους, δεν νομίζω πως φταίει αυτό. Όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος και να μην χαρίζεις τίποτα στην αντίπαλη ομάδα. Όταν σοβαρευτήκαμε έγιναν τα πράγματα εύκολα για εμάς».

Για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε πίσω. Είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Στην Ευρωλίγκα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παλεύουμε για την περηφάνεια μας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*