Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Αγγέλου: «Μας στοίχισε η πνευματική διάρκεια»

Αγγέλου: «Μας στοίχισε η πνευματική διάρκεια»

Στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και την έλλειψη πνευματικής διάρκειας απέδωσε την ήττα (98-74) του Ιωνικού Νικαίας ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος εμφανίστηκε γενικά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

«Ήταν μια καλή ευκαιρία για το επίπεδο των ομάδων που βρίσκεται ο Ιωνικός να παίζουν με ομάδες μεγαλύτερου επιπέδου όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είμαστε ικανοποιημένοι από 4-5 στόχους από τους 7-8 που είχαμε θέσει στο ματς, όπως για παράδειγμα η άμυνα με αλλαγές του Παναθηναϊκού την οποία και χειριστήκαμε καλά και μείναμε στο παιχνίδι. Μας στοίχισε η πνευματική διάρκεια, όπως είχε γίνει και στα ματς με το Λαύριο, το Περιστέρι και την ΑΕΚ», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Για τον Άνταμ Σμιθ, ο οποίος αποχώρησε για τη Ζιελόνα Γκόρα: «Δεν σκεφτόμαστε κάποια αλλαγή. Πήραμε τον Κόνιαρη. Εμείς ευχόμαστε να μπορεί να φύγει ένας παίκτης για να πάει κάπου καλύτερα. Όταν κάποιος παίκτης φεύγει από έναν οργανισμό, σημαίνουν δύο πράγματα. Είτε ότι δεν παίζεις καλά, είτε ότι παίζεις καλά και αλλάζεις επίπεδο. Και εγώ είμαι ευχαριστημένος που δώσαμε σ’ ένα παιδί την ευκαιρία να πάει στην VTB. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*