Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ιωνικός: Αρνητικά τα τεστ, το κάλεσμα στον κόσμο εν όψει Βόλου

Ιωνικός: Αρνητικά τα τεστ, το κάλεσμα στον κόσμο εν όψει Βόλου

Την προετοιμασία του για το εντός έδρας ματς με τον Βόλο, το Σάββατο (2/4, 18:15) για τη 2η αγωνιστική των playouts, συνεχίζει ο Ιωνικός. Μάλιστα, ο προπονητής των «κυανόλευκων», Δημήτρης Σπανός, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Καταρχάς, τα τεστ κατά του κορωνοϊού, στα οποία υποβλήθηκε την Πέμπτη (31/3) σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ήταν όλα αρνητικά. Στην προπόνηση που ακολούθησε συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα όλοι οι παίκτες. Μεταξύ αυτών και οι διεθνείς (Άοσμαν, Ρομαό και Ντάλσιο) που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους, καθώς και οι Κόντε και Γραμμένος, οι οποίοι την Τετάρτη (30/3) υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η προετοιμασία του Ιωνικού θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (1/4). Μετά το φινάλε της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα κατακλύσει στο ξενοδοχείο. Να σημειωθεί ότι οι Νικαιώτες απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο τους για την αναμέτρηση.

Το κάλεσμα της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Μια γροθιά»! Μια φράση που ταιριάζει απόλυτα στον Ιωνικό, αναφορικά με το τεράστιο δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και στον κόσμο.

Ο Ιωνικός, το καμάρι της Νίκαιας, ήταν πάντα ένα με τον κόσμο του: Μια μεγάλη οικογένεια! Το γήπεδο της Νεάπολης ήταν, είναι και θα είναι μία από τις πιο «καυτές» και δύσκολες έδρες σε όλη την Ελλάδα, με το πάθος να ξεχειλίζει μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Όπως ακριβώς πρέπει να συμβεί και στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Βόλο για την 2η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten το Σάββατο (02/04, 18:15). Ο Ιωνικός μας δίνει έναν από τους σπουδαιότερους αγώνες της χρονιάς. Ένα παιχνίδι ορόσημο, το οποίο η ομάδα μας πρέπει να κερδίσει για να αγγίξει τον στόχο της παραμονής!

Δεν περισσεύει κανείς και το γήπεδο της Νεάπολης το Σάββατο πρέπει να είναι «καμίνι». Με φωνή για 90 λεπτά, με παλμό και πάθος, ο κόσμος θα σπρώξει την ομάδα μας στο τρίποντο και στην παραμονή.

Οι οπαδοί μας, μικροί και μεγάλοι, οι «Rangers», όλοι είναι απαραίτητοι για το κρίσιμο αυτό ματς του Σαββάτου. Ο 12ος παίκτης μας πρέπει να είναι εκεί! Ο καθένας θα πάρει τη θέση του στην κερκίδα και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά φωνάζοντας «ΙΩΝΙΚΟΣ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*