Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Εισιτήρια και συστάσεις στον Απόλλωνα Σμύρνης

Εισιτήρια και συστάσεις στον Απόλλωνα Σμύρνης

Συστάσεις προς τους οπαδούς του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναιτωλικού κάνει με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ενημερώνοντας παράλληλα και για τη διάθεση των εισιτηρίων της μεταξύ των αναμέτρησης για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στο γήπεδο “Γεώργιος Καμάρας”, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Παναιτωλικό το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 στις 20:30, σε αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική των Playouts για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten 2021-2022.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας, για ακόμα μία φορά, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και, σε καμία περίπτωση, να μην προβούν σε ενέργειες, οι οποίες μπορεί να επιφέρουν πρόστιμα, τα οποία αδυνατούμε να πληρώσουμε.

Είναι ακόμα ένας αγώνας, στον οποίο εισιτήρια θα διατεθούν μόνο σε φίλους της ομάδας μας. Με τιμή 10,00 ευρώ, οι φίλοι του Απόλλωνα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια, την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 από τις 10:00 έως τις 16:00 και το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, ημέρα του αγώνα, από τις 12:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο.

Δεν πρόκειται να διατεθούν εισιτήρια σε φίλους του Παναιτωλικού, τους οποίους καλούμε να μην έρθουν στο γήπεδο “Γεώργιος Καμάρας”.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*