Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ιωνικός: Ένα κρούσμα σε ποδοσφαιριστή – Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Μαχαίρας!

Ιωνικός: Ένα κρούσμα σε ποδοσφαιριστή – Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Μαχαίρας!

Τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου που έγινε την Κυριακή (30/1) ανακοίνωσε ο Ιωνικός, ο οποίος ενημέρωσε ότι ένας ποδοσφαιριστής του βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο παίκτης βρίσκεται σε απομόνωση και ακολουθεί, όπως και όλη η ομάδα, τα όσα αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Από εκεί και πέρα, τα νέα είναι εξαιρετικά για τους «κυανόλευκους» σε ό, τι αφορά τον μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν, Θεοδόση Μαχαίρα, ο οποίος είχε υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο στις 28 Αυγούστου (στο φιλικό με τον Πανιώνιο). Ο 21χρονος -δανεικός από την ΑΕΚ– εξτρέμ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης που έκαναν τη Δευτέρα (31/1) οι Νικαιώτες, δείχνοντας πως έχει επιστρέψει πιο δυνατός μετά τον τραυματισμό του και πλέον προπονείται σε φουλ ρυθμούς.

Ο Ιωνικός προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο για την 21η αγωνιστική της Super League 1 την Τετάρτη (2/2, 19:30). Οι «κυανόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση το μεσημέρι της Τρίτης (1/2), ενώ εν συνεχεία θα ανακοινώσουν την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Βαλεριάνος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και όπως ενημέρωσε η ομάδα του, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (6/2, 17:15).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*