Home / Διονύσης Δεσύλλας / Βασισμένη στα «θέλω» του Γιοβάνοβιτς η απόκτηση του Γκατσίνοβιτς

Βασισμένη στα «θέλω» του Γιοβάνοβιτς η απόκτηση του Γκατσίνοβιτς

*Ολο αυτό το διάστημα αυτό που «έβγαινε» προς τα έξω είναι ότι ο Παναθηναϊκός δε θα προχωρήσει σε μια μεταγραφική κίνηση, απλώς και μόνο για να προσθέσει έναν ή δυο παίκτες του στο ρόστερ του. Το δήλωσε, άλλωστε, πρόσφατα και στην cosmote tv ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής έκανε λόγο για δύσκολη αγορά του Ιανουαρίου και πρόσθεσε ότι το μοναδικό κριτήριο για να προχωρήσει η ομάδα σε απόκτηση ποδοσφαιριστή, είναι να ανεβάσει την ποιότητά της.

*Έτσι κι έγινε. Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν, με το τριφύλλι να προχωρά σε μια κίνηση με παίκτη που θεωρητικά θα δώσει το κάτι παραπάνω στον Παναθηναϊκό. Ο Γκατσίνοβιτς είναι τέτοιος ποδοσφαιριστής. Ένα χαφ που αγωνίζεται στις θέσεις «8» και «10», που μπορεί να παίξει και αριστερά και που διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό. Διεθνής, με παραστάσεις από κορυφαίο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Μπουντεσλίγκα και με κίνητρο. Φέτος είχε λίγες συμμετοχές στη Χόφενχάιμ με τον ίδιο να έρχεται με «δίψα» στους πράσινους. Μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί το παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ και ο 26χρονος θέλει πολύ να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

*Ο Γκατσίνοβιτς έχει το πακέτο. Διαθέτει, επίσης, στοιχεία που λείπουν από την ομάδα με κυριότερο την ταχύτητα. Ο Γιοβάνοβιτς ήθελε το χαφ που θα αποκτηθεί, πέρα από ποιότητα και προσωπικότητα, να είναι γρήγορος. Ο Σέρβος έχει αυτό το κομμάτι. Σε θεωρητικό, πάντα, επίπεδο ο νέος παίκτης του «τριφυλλιού» μπορεί να δώσει πολλά και να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή, πηγαίνοντας τον Παναθηναϊκό στο επόμενο level.

*Πρόκειται για μια κίνηση βασισμένη πάνω στα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής των πράσινων είδε στον Γκατσίνοβιτς όλα όσα έψαχνε. Πήρε όλες τις πληροφορίες για τον παίκτη, μίλησε μαζί του και άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του, η οποία προχώρησε με τη μορφή δανεισμού. Το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός και η Χόφενχαιμ θα μιλήσουν ξανά, αλλά μέχρι τότε έχουμε δρόμο. Ας δούμε πρώτα τι θα κάνει στο χορτάρι ο νέος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», για τον οποίο οι προσδοκίες είναι πολλές.

*Στην ελεύθερη αγορά μπορεί να προκύψει κάτι για την ομάδα. Θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Το θέμα αριστερού μπακ δεν προχώρησε, οι πράσινοι θα δουν τι μπορούν να κάνουν από εδώ και στο εξής και θα καταλήξουν. Τώρα, το μυαλό όλων στρέφεται στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με τη νίκη να είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*