Home / Ομάδες / Θετικός ΠΑΟΚ στη φιλική νίκη επί της Πιρίν εν όψει ΑΕΚ

Θετικός ΠΑΟΚ στη φιλική νίκη επί της Πιρίν εν όψει ΑΕΚ

Προετοιμασία για πλέι οφ

Θεσσαλονίκη
Θετικά δείγματα γραφής εν όψει της έναρξης των πλέι οφ την επόμενη Τετάρτη (11/5), άφησε ο ΠΑΟΚ το απόγευμα υποδεχόμενος τη βουλγαρική Πιρίν, την οποία και κέρδισε με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση στην Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος» έχοντας αρκετούς βασικούς στο αρχικό σχήμα και χωρίς κόσμο στις κερκίδες (όπως θα συμβεί την ερχόμενη Τετάρτη με την ΑΕΚ λόγω τιμωρίας), άφησε θετικές εντυπώσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όταν και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε αυτά που «ήθελε» παρατάσσοντας την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, το οποίο λειτούργησε αρκετά καλά απέναντι στους Βούλγαρους.

Σκόρε του ΠΑΟΚ ήταν οι Μακ (17’), Αθανασιάδης (19’) και Τζαβέλλας (42’), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο τέρματα προήλθαν από ασίστ του Γκόικο Τσίμιροτ.

Ο Παναγιώτης Γλύκος ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι τέσσερις της άμυνας ήταν οι Κίτσιου, Βίτορ, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, με τους Μακ, Ζάιρο και Αθανασιάδη να είναι οι τρεις προωθημένοι για τους ασπρόμαυρους.

Στο β’ μέρος οι πολλές αλλαγές απλά έδωσαν την ευκαιρία στον Ιβιτς να δει παίκτες σε συγκεκριμένους ρόλους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως η χρησιμοποίηση του Ερικ Σάμπο ως δεξιός μπακ.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Ζάιρο, Αθανασιάδης.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Βελλίδης, Χατζηισαίας, Ροντίγκες, Γκολάσα, Κοροβέσης, Σάμπο, Αντόνις, Σκόνδρας, Χαρίσης, Κάτσε, Κούστα.

ΠΙΡΙΝ: Κοστόφ, Σάντεφ, Ντιουλγκέροφ, Πόπεφ, Σαντάνσκι, Μπενγκιούζοφ, Τραγιάνοφ, Τάσεφ, Καραπέτροφ, Τόσεφ, Βασίλιεφ.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*