Home / Άλλα Σπόρ / Η Έρρικα Πρεζεράκου δείχνει το χέρι της μετά από τον ακρωτηριασμό και στέλνει δυνατό μήνυμα

Η Έρρικα Πρεζεράκου δείχνει το χέρι της μετά από τον ακρωτηριασμό και στέλνει δυνατό μήνυμα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία με το ακρωτηριασμένο της δάχτυλο. Ήταν στις 7 Αυγούστου του 2020, όταν σε διακοπές της στην Κύθνο έπαθε ένα σοβαρό ατύχημα, που της στοίχισε το ένα δάχτυλο στο δεξί της χέρι. Η άλλοτε πρωταθλήτρια του επί κοντώ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα δίνοντας κουράγιο σε ανθρώπους που πέρασαν ανάλογες περιπέτειες.

«Ήθελα τόσα να γράψω .. όμως μέσα μου μόνο αυτό στάθηκε … Συγχωράτε με αν κάνω λάθος … μα η παγκόσμια μέρα δεν αφορά τα άτομα που γεννήθηκαν η απέκτησαν αναπηρία αφορά όλους εμάς που είμαστε πολλές φορές μέσα μας ανάπηροι να αγκαλιάσουμε να αγαπήσουμε η να αποδεχτούμε κάθε τι το διαφορετικό που κοιτάμε μόνο το έξω και όχι την φλόγα της ψυχής μέσα .. Είναι για όλους εμάς αυτή η μέρα ηλιολουστα μου πλάσματα. Δεν ξερω αν σας είπα σήμερα πόσο πολύ σας αγαπώ;», έγραψε στην ανάρτησή της η Έρρικα Πρεζεράκου.

Σημειώνεται πως στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ψηφίστηκε περιφερειακή σύμβουλος από το ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά συγκεντρώνοντας 12.250 ψήφους.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*