Home / Stoiximan Super League / Ζουγλής: «Όνειρό μου η Εθνική ομάδα και να αγωνιστώ στο Champions League»

Ζουγλής: «Όνειρό μου η Εθνική ομάδα και να αγωνιστώ στο Champions League»

Τα βλέμματα έχει τραβήξει ο Νίκος Ζουγλής, τόσο με τις εμφανίσεις του στον Αστέρα Τρίπολης, όσο και με την Εθνική Ελπίδων.

Ο 20χρονος μίλησε στο Metropolis και αναφέρθηκε στην ομάδα του, αλλά και στους προσωπικούς στόχους που έχει.

Αναλυτικά:

Για το ότι ακόμη δεν έχει βρει δίχτυα στη μεγάλη κατηγορία, αν και έχει δώσει δύο ασίστ: «Θα ήθελα να είχα κάποια γκολ, μου έχουν δημιουργηθεί πολλές ευκαιρίες. Αλλά πιστεύω πως για μια αρχή στη Super League είναι καλός αριθμός».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος ως Έλληνας, που υπάρχουν στις ομάδες περισσότεροι ξένοι: «Σίγουρα σαν Έλληνας, θα ήθελα να έχουμε παραπάνω εκπροσώπηση σε κάθε ομάδα. Όμως από ότι φαίνεται τα τελευταία δύο χρόνια όλο και περισσότεροι νεαροί Έλληνες παίρνουνε μέρος σε ομάδες της Super League, κάτι το οποίο είχαμε να δούμε για πολλά χρόνια».

Για την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ που ακολουθεί: «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς, κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα: «Επειδή είναι πολύ ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα, δεν έχω μια καθαρή άποψη και πιστεύω πως τα playoffs θα κριθούν όλα. Όλες οι ‘μεγάλες’ ομάδες παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι στο καλύτερο φεγγάρι. Κάθε ομάδα από τις μεγάλες μπορούνε να αναλάβουν τα ηνία».

Για τα δικά του προσωπικά σχέδια: «Σαν Έλληνας θέλω να παίξω στην Εθνική ομάδα των ανδρών και το τελευταίο, που είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να καταφέρω να παίξω στο Champions League».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*