Home / Άλλα Σπόρ / Ζαραβίνας: «Σταθήκαμε καλά, όμως έχουν μεγαλώσει οι απαιτήσεις»

Ζαραβίνας: «Σταθήκαμε καλά, όμως έχουν μεγαλώσει οι απαιτήσεις»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε πως η άμυνα της Κροατίας δυσκόλεψε την Εθνική χάντμπολ, θεωρεί πως έδωσαν εύκολα γκολ στους αντιπάλους τους, ζήτησε να είναι πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια και εξήρε την απόδοση του Τόσκα.

Αναλυτικά: «Σίγουρα, το παιχνίδι είχε την ιδιαιτερότητα ότι η Κροατία παίζει μία άμυνα που δεν την έχουμε στην καθημερινότητά μας και αυτό σαφέστατα μας δημιούργησε προβλήματα. Μέχρι ενός σημείου, σταθήκαμε πολύ καλά. Όμως, πρέπει να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις ακόμα και σε αυτό το επίπεδο, γιατί, για παράδειγμα, θα μπορούσε αυτό το παιχνίδι να ήταν μπαράζ πρόκρισης.

Εμείς πάμε με το σκεπτικό να διαχειριζόμαστε όλα τα ματς εκτός έδρας και να νικάμε εντός. Τους δώσαμε κάποια εύκολα γκολ, τα οποία μπορούσαμε να αποφύγουμε. Είναι μονόδρομος και μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Δείχνει η ομάδα ότι μπορεί σε τέτοια ματς να βάλει δικά της στοιχεία. Είναι ευνοϊκό ότι αυτό το τόσο δύσκολο παιχνίδι το είχαμε στην πρεμιέρα».

Για το ντεμπούτο του Τόσκα είπε πως: «Αντεπεξήλθε πολύ καλά σε ένα απαιτητικό παιχνίδι. Δείχνει ότι μπορεί να δώσει λύσεις, αρκεί να δουλέψει ακόμα περισσότερο και να έρχεται ακόμα πιο έτοιμος στην Εθνική».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*