Home / Άλλα Σπόρ / Επέστρεψε στην Ελλάδα το γκρουπ του Πομάσκι

Επέστρεψε στην Ελλάδα το γκρουπ του Πομάσκι

Ο Μίλτος Τεντόγλου, αφού ξεκουράστηκε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες για να αποφορτίσει το γόνατό του, είναι έτοιμος να επιστέψει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης για τις διοργανώσεις του 2022.

«Ο Μίλτος, μετά τους Ολυμπιακούς σταμάτησε τους αγώνες, προκειμένου να ξεκουράσει το γόνατό Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, όμως, μπροστά μας έχουμε μια ακόμη εξίσου απαιτητική και για αυτό ήταν σημαντικό να ξεκινήσει την προετοιμασία του δίχως ενοχλήσεις.

Περιμένουμε να δούμε το καλεντάρι, προκειμένου να προχωρήσουμε στον προγραμματισμό των αγώνων μας για τη νέα χρονιά», τόνιζε ο Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος συμπλήρωσε πως:

«Οι αγώνες του κλειστού πάντα είναι στο πρόγραμμά μου, ωστόσο ακόμη είναι νωρίς να πούμε με ακρίβεια το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε. Το επόμενο διάστημα θα έχω πιο ξεκάθαρη εικόνα και για τις προετοιμασίες που θα κάνουμε. Το σίγουρο είναι πως όλα τα παιδιά θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους από τον κλειστό στίβο».

Την προετοιμασία τους για την επόμενη χρονιά ξεκίνησαν και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ. Ανάμεσα σε αυτούς η Σπυριδούλα Καρύδη, αλλά και ο Νίκος Ανδρικόπουλος.

Στο γκρουπ του έμπειρου προπονητή γυμνάζεται ακόμη η πρωταθλήτρια των 200 μέτρων, Άρτεμις Αναστασίου, και του ύψους, Ελευθερία Χριστογεώργου, ενώ στην Ελλάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία του και ο Βούλγαρος άλτης του ύψους, Τίχομιρ Ιβάνοφ.

Η Βούλα Παπαχρήστου είναι το μόνο μέλος του γκρουπ που δεν έχει ακόμη ξεκινήσει προετοιμασία.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*