Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Είστε συνήγοροι ή μέλη της εγκληματικής οργάνωσης;»

«Είστε συνήγοροι ή μέλη της εγκληματικής οργάνωσης;»

Αθήνα
Συνέχεια στον «χαρτοπόλεμο» με την ΕΠΟ, έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση κατά της Ομοσπονδίας κατηγορώντας την, είτε ως συνήγορο, είτε ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης! Απαντώντας στην ανακοίνωση της ΕΠΟ, το «τριφύλλι» χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς για στελέχη της Ομοσπονδίας και… γκεμπελικές πρακτικές αυτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Προκαλεί κατάπληξη ότι η ΕΠΟ νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί στη χθεσινή ανοιχτή επιστολή-έκκληση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός προς τις πολιτειακές και δικαστικές αρχές. Μάλλον οι διοικούντες την ομοσπονδία αισθάνονται ή συνήγοροι ή μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Αφού, όμως, μας προκαλούν θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει.
Είναι αστείο, αν δεν φτάνει στα όρια της ύβρεως, να ισχυρίζονται κάποιοι ότι ο Παναθηναϊκός έστω και μία φορά προσπάθησε να επηρεάσει τους ορισμούς διαιτητών.

Ο Παναθηναϊκός σέβεται τη Δικαιοσύνη και προστρέχει σε αυτήν ως μόνη επιλογή όταν υπάρχει λόγος, όπως συμβαίνει σε ευνομούμενες πολιτείες. Οφείλει, όμως και το πράττει, να αναδεικνύει έρευνες για πιθανές συναλλαγές ελαχίστων δικαστών με εγκληματικές οργανώσεις.

Στα γκεμπελικά περί υποδαυλισμού της βίας από τον Παναθηναϊκό, η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με μηνύσεις και αγωγές.

Διαβάσαμε ότι η ΕΠΟ διασφαλίζει την ισονομία: αυτό είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο.

Όσο για τα περί απαξίωσης του ποδοσφαίρου, στην ΕΠΟ να κοιταχτούν στον καθρέφτη τους.

Και επ’ ευκαιρία να θέσουμε μερικά ερωτήματα:

– Ο εν ενεργεία πρόεδρος της ΕΠΟ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του για τις εναντίον του κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος στην υπόθεση της κάρτας υγείας, στην υπόθεση των έργων στο προπονητικό κέντρου του Αγίου Κοσμά και στην υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου της περιόδου 2004-06;

– Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ έχει τελειώσει με τις εναντίον του κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για τη συμμετοχή του στην οργάνωση της εγκληματικής συμμορίας του ποδοσφαίρου; Συνεχίζει να συνομιλεί με πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ με πακιστανικά και κινεζικά τηλέφωνα;

– Ο εκ των αντιπροέδρων της ΕΠΟ έχει παραπεμφθεί σε δίκη για την υπόθεση των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-11;

– Ο έτερος αντιπρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ κατηγορούνται για την υπόθεση ανάθεσης της κάρτας υγείας;

– Ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ είναι κατηγορούμενος για την υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης, όπου συνομιλώντας με πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ αλλάζει αποφάσεις πειθαρχικών επιτροπών της ΕΠΟ;

Και αφού μας απαντήσουν σε αυτά, ας κοιτάξουν να συμμαζέψουν την Εθνική ομάδα που κατάφεραν να διαλύσουν ή τουλάχιστον να επιχειρήσουν να διεξάγουν μια αξιοπρεπή κλήρωση Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς παρατράγουδα όπως έγινε πέρυσι και εφέτος».

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*