Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Δυνατό τεστ με Άλκμααρ για Παναθηναϊκό

Δυνατό τεστ με Άλκμααρ για Παναθηναϊκό

Μετά το 1-1 με την Αλ Ταβόν, ο Παναθηναϊκός δίνει σήμερα το δεύτερο και πιο δυνατό του τεστ επί ολλανδικού εδάφους. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την ισχυρή Άλκμααρ στις 17:00 (COSMOTE Sport), στην ομώνυμη πόλη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει ως τεστ προόδου την αναμέτρηση με τη δευτεραθλήτρια Ολλανδίας (που έχει στις τάξεις της και τους Έλληνες διεθνείς Χατζηδιάκο και Παυλίδη) και αναμένεται να δοκιμάσει κατά βάσει το 4-2-3-1, ενδεχομένως και το 4-4-2. Νέα πρόσωπα δεν θα δούμε, καθώς ακόμη δεν έχουν ευοδωθεί οι προσπάθειες απόκτησης αριστερού στόπερ αλλά και ενίσχυσης μεσοεπιθετικά, ενώ όσο περνούν οι μέρες μειώνονται οι πιθανότητες τα επόμενα αποκτήματα να προλάβουν την προετοιμασία στο Χορστ.

Το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που απασχολεί τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος θέλει να δει αν οι παίκτες του αφομοιώνουν αυτά που τους ζητεί ως προς την κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη και το πρέσινγκ.

Στη χθεσινή προπόνηση και στο δίτερμα παράταξε και τις δύο ομάδες με 4-2-3-1. Στη μια πλευρά ήταν οι Ξενόπουλος (Χριστογεώργος), Κώτσιρας, Βέλεθ, Ρόμπι, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης και Καμπετσής, ενώ στην άλλη οι Χατζηγιαννάκης (Διούδης), Σιδεράς, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ, Αθανασακόπουλος, Ενγκμπακοτό, Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ, Ιωαννίδης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*