Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ανανέωσε με τον βασικό του χορηγό ο Ατρόμητος!

Ανανέωσε με τον βασικό του χορηγό ο Ατρόμητος!

Την επέκταση της συνεργασίας του και για τη νέα σεζόν με τον βασικό χορηγό του επισημοποίησε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος και η NetBet βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επέκταση της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η NetBet θα παραμείνει ο Μέγας Χορηγός του Συλλόγου, με το λογότυπό της να κοσμεί το μπροστινό και οπίσθιο μέρος της φανέλας, καθώς και το μανίκι, ενώ θα προχωρήσει σε σειρά προωθητικών ενεργειών προς τους φιλάθλους της ΠΑΕ Ατρόμητος ενόψει της επικείμενης επιστροφής του στο γήπεδο της ομάδας!».

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου, δήλωσε: «Ως ΠΑΕ Ατρόμητος είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε μια απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με μία εκ των κορυφαίων και πλέον αξιόπιστων στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα. Μέσω της κοινής μας πορείας έχει χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχιστεί η συνεργασία μας για τον επόμενο χρόνο, με στόχο πολλές νίκες και επιτυχίες εντός αγωνιστικών χώρων».

Από την πλευρά του, ο Country Manager της NetBet, Κωνσταντίνος Πανταζής, δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά μας η ανανέωση της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ Ατρόμητος για την σεζόν 2021-2022 και ευχαριστούμε θερμά την Διοίκησή της για την άκρως επαγγελματική συμπεριφορά της στην έως τώρα συνεργασία μας. Ευελπιστούμε ότι ως Μέγας Χορηγός θα σταθούμε έως ενός σημείου αρωγοί στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου τη νέα αγωνιστική περίοδο».

21+ | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9327777 | Παίξτε Υπεύθυνα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*