Home / Ποδόσφαιρο / Δέκα αστέρια που χάνουν το EURO 2016

Δέκα αστέρια που χάνουν το EURO 2016

Το EURO 2016 πλησιάζει και σας παρουσιάζουμε δέκα μεγάλα αστέρια που θα λείψουν από την διοργάνωση λόγω τραυματισμών. Δείτε ποιοι είναι (pics).

Η ποδοσφαιρική σεζόν φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος της και η αλήθεια είναι πως είχαμε αρκετές απώλειες λόγω σοβαρών τραυματισμών. Το κακό για ορισμένους παίκτες είναι πως θα χάσουν το EURO 2016, κάτι που όπως καταλαβαίνετε περίμεναν πως και πως.

Εμείς συγκεντρώσαμε δέκα περιπτώσεις που κάνουν τη διαφορά στις εθνικές τους ομάδας και τέθηκαν νοκ άουτ. Ας τους δούμε:

ΓΑΛΛΙΑ

Κουρτ Ζουμά: Ο νεαρός άσος της Τσέλσι υπέστη ρήξη χιαστών στο παιχνίδι εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι.

Μαμαντού Σακό: Αυτός το έφαγε μόνος του το κεφάλι του, αφού πιάστηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας. Έχει φάει προσωρινή τιμωρία, ενώ αναμένεται η επίσημη σε λίγες ημέρες.

ΙΤΑΛΙΑ

Μάρκο Βεράτι: Ξαφνικό πρόβλημα με τον νεαρό μέσο. Όπως ανακοίνωσε η Παρί Σεν Ζερμέν, θα υποβληθεί σε εγχείρηση στο γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει μέσα στο καλοκαίρι.

Κλάουντιο Μαρκίζιο: Μεγάλη ζημιά για τον 30άχρονο μέσο της Γιουβέντους που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Η επιστροφή του αναμένεται τη νέα περίοδο.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ: Υπέστη μερική ρήξη συνδέσμων, αλλά ούτως ή άλλως όλη τη σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Ιλκάι Γκουντογκάν: Έχει πρόβλημα στα πλευρά και αναμένεται να μπει στο χειρουργείο. Αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα με το τέλος του EURO.

ΑΓΓΛΙΑ

Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν: Τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο του και στην Άρσεναλ δεν θέλουν να ρισκάρουν. Η επιστροφή του υπολογίζεται στα μέσα Ιουλίου.

ΕΛΒΕΤΙΑ

Γιόσιπ Ντρμιτς: Σοβαρή ζημιά για τον άτυχο άσο. Έχει χονδροπάθεια, ενώ πειράχθηκε και το γόνατο του, οπότε ο χρόνος επιστροφής είναι άγνωστος ακόμα.

ΔΑΝΙΑ

Μίκαελ Κρον-Ντέλι: Σοβαρός ο τραυματισμός στο ματς της Σαχτάρ με την Σεβίλλη. Ο έμπειρος άσος υπέστη ρήξη χιαστών και θα επιστρέψει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΒΕΛΓΙΟ

Βενσάν Κομπανί: Όλη τη σεζόν αντιμετώπισε μυϊκά προβλήματα και αυτός είναι ο λόγος που θα μείνει εκτός, αφού πονάει ακόμα.

Πηγή: sport 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*