Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Γκόγκιτς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Διάβασε άψογα τη Νέφτσι ο Μαρτίνς, έχει τη σφραγίδα του η πρόκριση»

Γκόγκιτς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Διάβασε άψογα τη Νέφτσι ο Μαρτίνς, έχει τη σφραγίδα του η πρόκριση»

Το δικό του σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Νέφτσι στο Μπακού, όπου οι Πειραιώτες πήραν την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, έκανε ο Σίνισα Γκόγκιτς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Σίνισα Γκόγκιτς στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» με τον Σωτήρη Ταμπάκο

«Έχει διαβάσει άψογα την Νέφτσι ο Μαρτίνς και έστησε τον Ολυμπιακό στο Μπακού. Κανείς δεν περίμενε τον Σισέ ως αριστερό μπακ-χαφ. Είναι ένα ψηλό παιδί, που παίζει ως στόπερ, και είχε πολύ καλή απόδοση.

Προσπάθησε η Νέφτσι να χτυπήσει από τη συγκεκριμένη πλευρά, όμως δεν κατάφερε τίποτα. Έβαλε τη σφραγίδα του ο Μαρτίνς. Είχε πολλές απουσίες ο Ολυμπιακός. Βρήκε κάποιες ευκαιρίες η Νέφτσι, όμως λειτούργησαν οι αλληλοβοήθειες στον Ολυμπιακό.

Ήταν πειθαρχημένη στο πλάνο του προπονητή η ομάδα. Μπορούσε να καθαρίσει και πιο εύκολα το ματς ο Ολυμπιακός, με ευκαιρίες που δεν χάνονται. Αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όλα πάνε μέσα και όλα βγαίνουν.

Έχω ακούσει καλά λόγια για τον Σουρλή και τον είδαμε χθες. Έπαιξε ως αμυντικό χαφ και ως δημιουργικός μέσος. Είναι μικρός σε ηλικία, του λείπει η εμπειρία, αλλά μπόρεσε να βοηθήσει με την παρουσία του την ομάδα.

Τον βοήθησε και η συνεργασία του με τον Κούντε. Ήταν πολύ καλός στο προηγούμενο παιχνίδι. Είναι καινούργια ομάδα. Όταν είδα την ενδεκάδα, τέσσερις στόπερ ήταν πίσω συν τον Λαλά που έπαιξε δεξιά. Οι Πορτογάλοι ξέρουν να αμύνονται και να κάνουν παιχνίδια τακτικής».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*