Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Γιοβάνοβιτς και άλλος ένας για Παναθηναϊκό

Γιοβάνοβιτς και άλλος ένας για Παναθηναϊκό

Εξελίξεις είναι πιθανό να σημειωθούν άμεσα στον Παναθηναϊκό σχετικά με το θέμα του προπονητή, ύστερα από την απομάκρυνση του Λάζλο Μπόλονι ενόψει της επόμενης σεζόν.

Από χθες ο Τάσος Νικολογιάννης είχε αναφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «έχει προταθεί, και έχει υπάρξει μια επαφή, διερευνητική, μαζί του. Δεν ξέρω αν θα προχωρήσει. Είναι μια περίπτωση που εξετάζεται».

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο στην υπόθεση του Σέρβου τεχνικού, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για άλλον έναν υποψήφιο για τον «πράσινο» πάγκο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αναλάβει τις σχετικές επαφές και αναμένεται η τελική του απόφαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν και ονόματα που δεν έχουν γραφτεί και απασχολούν. Ο Γιοβάνοβιτς φέρεται να είναι το μοναδικό όνομα που έχει γραφτεί και απασχολεί αυτή τη στιγμή για την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

Το μόνο σίγουρο είναι πως στην Κύπρο υπάρχει πολύ καλή άποψη για τον πρώην κόουτς του ΑΠΟΕΛ, καθώς στη Μεγαλόνησο λένε πως είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και μπορεί να φτιάξει ψυχολογικά τις ομάδες του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*