Home / Βόλεϊ / Ανακοίνωσε Δαρίδη ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Δαρίδη ο ΟΦΗ

Παίκτης του ΟΦΗ έγινε την Τετάρτη ο Άκης Δαρίδης. Το κρητικό ΤΑΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου λίμπερο για τον επόμενο χρόνο, με τον Δαρίδη να έχει τη μεγάλη εμπειρία από τις ομάδες της Volley League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο 30χρονος λίμπερο (1μ80) Άκης Δαρίδης πρώτη μεταγραφή της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ μας. Ο Άκης Δαρίδης, γεννήθηκε στις 18/7/1991 στην Ορεστιάδα. Ενας πολύπειρος αθλητής με πάνω από μια δεκαετία συνεχόμενης παρουσίας στη Volley League, που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Φοίνικα Σύρου, Ορεστιάδα, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τελευταίο σταθμό τον Μίλωνα.

Άκη Δαρίδη, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!

«Στόχος του ΟΦΗ πρέπει να είναι μια καλύτερη πορεία και αν είναι εφικτή η πέμπτη θέση. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω στον ΟΦΗ. Γνωρίζω τον προπονητή, τον τεχνικό διευθυντή και γενικά τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής.

Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία, να παίξουμε καλό βόλεϊ και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος», ήταν τα λόγια του έμπειρου λίμπρο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*