Home / Ευρώπη / Αταμάν: «Είμαστε κοντά με τον Κλάιμπερν»

Αταμάν: «Είμαστε κοντά με τον Κλάιμπερν»

Επιβεβαιώθηκαν από τον Εργκίν Αταμάν τα τουρκικά δημοσιεύματα πως η Αναντολού Εφές είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γουίλ Κλάιμπερν για τη νέα σεζόν. Μιλώντας στο κανάλι NTV της πατρίδας του, ο Τούρκος τεχνικός προανήγγειλε μετρημένες αλλά σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ.

«Δεν έχουμε πραγματικά πλάνα ακόμη, περιμένουμε το τέλος της σεζόν. Όμως δεν ισχύει ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες μας θα φύγουν σίγουρα. Μπορούν να έχουν έναν ρόλο σε ένα ρόστερ 12-13 παικτών. Θα μιλήσουμε μαζί τους στο τέλος της περιόδου. Σίγουρα πάντως θα κάνουμε 1-2 προσθήκες στην ομάδα. Μιλάμε με κάποιους πολύ σημαντικούς παίκτες. Είμαστε σε επαφή με τον Κλάιμπερν, μπορούμε να πούμε πως είμαστε κοντά, αλλά ακόμη δεν έχουμε υπογράψει. Ίσως σε περίπου 10 μέρες να έχουμε τελειώσει με το θέμα αυτό», τόνισε ο Αταμάν και πρόσθεσε:

«Φέτος δεν πήραμε αυτά που περιμέναμε από τον Πετρούσεφ και μπορούμε να αποκτήσουμε έναν παίκτη για τη θέση αυτή. Θα πάρουμε τις αποφάσεις μας στο τέλος της σεζόν. Οι παίκτες αυτοί (σ.σ. αναφερόμενος σε Μίτσιτς, Λάρκιν και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές) έχουν περάσει στην ιστορία της Εφές και του τουρκικού μπάσκετ. Αν δεν συνεχίσουν μαζί μας, οι πόρτες θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτούς και θα είναι πάντα στις καρδιές μας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*