Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Αθλητικός διευθυντής στη Λυκόβρυση ο Νίκος Χατζής

Αθλητικός διευθυντής στη Λυκόβρυση ο Νίκος Χατζής

Ο Νίκος Χατζής ανέλαβε να ηγηθεί του φιλόδοξου πρότζεκτ της Λυκόβρυσης. Ο άλλοτε σπουδαίος σούτινγκ γκαρντ ανέλαβε καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στην ομάδα που αγωνίζεται στην ΕΣΚΑ.

Η ανακοίνωση:

Στον ΚΑΟΛ δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε τρόπους να γίνουμε καλύτεροι. Οι επιτυχίες μας έρχονται γιατί οι ακαδημίες μας είναι το κύριο μέλημα μας και θέλουμε να παρέχουμε συνεχώς στους αθλητές μας ποιοτική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση.

Με μεγάλη μας λοιπόν χαρά καλωσορίζουμε στον ΚΑΟ Λυκόβρυσης τον πασίγνωστο πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Νίκο Χατζή που από την θέση του Αθλητικού Διευθυντή θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα της γειτονιάς μας.

Ο Νίκος Χατζής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ποσειδώνα Καλαμάτας, έπαιξε για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ καθώς και σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Ηλυσιακό και έχει υπάρξει head coach στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Έχει κατακτήσει πολλές εθνικές και διεθνείς διακρίσεις όπως Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Παίδων (1993), Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων (1995), Πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ (2002), Κυπελλούχος Ελλάδας με την ΑΕΚ (2000, 2001), Κυπελλούχος Σαπόρτα με την ΑΕΚ (2000).

Πιστεύουμε ότι ο Νίκος με τις γνώσεις του, την εμπειρία του, τον χαρακτήρα του και τις ικανότητες του θα βοηθήσει καταλυτικά στην ανάπτυξη των αθλητών μας.

ΝΙΚΟ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*