Home / Stoiximan Super League / Αστέρας Τρίπολης: Κοντά στο mega deal με Ντεφένσα για την παραμονή του Μιριτέλο!

Αστέρας Τρίπολης: Κοντά στο mega deal με Ντεφένσα για την παραμονή του Μιριτέλο!

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά στον Αστέρα Τρίπολης. Η λίστα των παικτών που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ έχει παραδοθεί από τον Μίλαν Ράσταβατς, με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές να έχουν ενημερωθεί σχετικά.

Οι Αρκάδες που προσφάτως κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης στον Χουάν Μουνάφο, όπως ενημερωθήκατε από το sportfm.gr, κινούνται σε διάφορα μεταγραφικά μέτωπα. Με τη μεγαλύτερη προτεραιότητα να έχει πάρει το θέμα του Χουάν Μιριτέλο.

Ο Αργεντινός «killer» αποτέλεσε έναν κομβικό παίκτη την περασμένη σεζόν, σκοράροντας 14 φορές σε 31 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι άνθρωποί του παλεύουν εδώ και μήνες να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποκτήσουν το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων του από την Ντεφένσα Χουστίθια από την οποία είχε αποκτηθεί ως δανεικός και πλέον η συμφωνία μοιάζει να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η διαφορά έχει μικρύνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους «κιτρινομπλέ» να ασκούν έντονο πρέσινγκ στην ομάδα από την Αργεντινή. Η συμφωνία μοιάζει προ των πυλών και ο Αστέρας είναι κοντά στο να καταφέρει ένα… mega deal, διατηρώντας με μόνιμη μεταγραφή έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών του ελληνικού πρωταθλήματος. Η συμφωνία είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί τις επόμενες ημέρες, ίσως και ως το τέλος της εβδομάδας, με τους Αρκάδες να έχουν δείξει διατεθειμένοι στις συζητήσεις τους με την Ντεφένσα να καταβάλουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την αγορά του Μιριτέλο.

Ασφαλώς, η περίπτωση του 25χρονου στράικερ δεν είναι η μοναδική πάνω στην οποία εργάζονται στον Αστέρα. Είχατε διαβάσει πως υπάρχουν στόχοι από την Ελλάδα που απασχολούν, ένας εξ αυτών και ο Βικίντας Σλίβκα που μένει ελεύθερος από τη Λαμία. Οι συζητήσεις που υπάρχουν μαζί του έχουν ανοίξει εδώ και αρκετές εβδομάδες, με τον ίδιο να έχει ζητήσει χρόνο να απαντήσει ώστε να εξετάσει κάθε πρόταση που έχει στα χέρια του. Όπως αυτή του ΟΦΗ, την οποία είχε αποκαλύψει ο Μιχάλης Τσόχος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*