Home / sport-fm.gr ΘΕΜΑ / Αστέρας Τρίπολης: Η «ρεβάνς» του Παπαδόπουλου, ο χαρακτήρας και το σερί εξάδας

Αστέρας Τρίπολης: Η «ρεβάνς» του Παπαδόπουλου, ο χαρακτήρας και το σερί εξάδας

Συνεχίζει να πιέξει για την εξάδα ο Αστέρας Τρίπολης, αγχώνοντας τις ομάδες που βρίσκονται σε αυτή! Οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 του Βόλου, πετυχαίνοντας την 3η σερί τους νίκη στο γήπεδό τους, χτίζοντας σερί και πλησιάζοντας ακόμη πιο πολύ τα playoffs.

Μπορεί το ξεκίνημα να μην ήταν το ιδανικό, ωστόσο όσο περνάνε τα ματς και ειδικότερα στον δεύτερο γύρο, ο Αστέρας δείχνει το καλό του πρόσωπο που μπορεί να πετύχει πράγματα!

Ο Σονί είναι on fire

Ο Κέβιν Σονί μπορεί να μην πήρε από τους πρώτους αγώνες συμμετοχή, ωστόσο από την στιγμή που μπήκε στα παιχνίδια κατευθείαν έδειξε την ποιότητά του. Όταν βλέπεις τον 23χρονο Καμερουνέζο στα ματς ξέρεις ότι δεν θα σε απογοητεύσει και κατά πάσα πιθανότητα θα βάλει και γκολάρα που θα σε αφήσει με ανοιχτό το στόμα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που αρκετές μεγάλες ομάδες τον έχουν βάλει στο μάτι και τον τσεκάρουν.

Ο Πίτσου είναι… βράχος


Καθόλου τυχαία ο χαρακτηρισμός για τον Πίτσου Ατιένθα καθώς εκτός από τα χαρακτηριστικά του ως ποδοσφαιριστής, στέκεται βράχος πάντα στην άμυνα του Αστέρα Τρίπολης. Ο Ισπανός στόπερ ήταν μια πολύ καλή προσθήκη στην ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς και έχει αποδειχθεί αναντικατάστατος! Εξαιρετικές τοποθετήσεις, τρομερά κοψίματα, ενώ βοηθάει στη δημιουργία παιχνιδιού από πίσω. Βέβαια, απέναντι στον Βόλο αποχώρησε με πρόβλημα και μένει να δούμε αν είναι κάτι το σοβαρό ή βγήκε αλλαγή για προληπτικούς λόγους.

Αστέρας Τρίπολης:

Ο Άλβαρες… ξέρει


Ο Φεντερίκο Άλβαρες δεν θα σε απογοητεύσει! Ο 27χρονος αριστερός μπακ κάνει τα… πάντα μέσα στο γήπεδο, βοηθώντας σε όλους τους τομείς του αγώνα. Βρίσκεται στα μετόπισθεν, στην επίθεση και άμα λάχει σκοράρει και κάποιο γκολ. Αποτελεί βασικό παίκτη του Αστέρα και χωρίς αυτόν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα έπρεπε. Αναμφίβολα από τα κορυφαία αριστερά μπακ του πρωταθλήματος, βάζει το… ποδαράκι του και αυτός στην αντεπίθεση του Αστέρα με στόχο την εξάδα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε τη ρεβάνς του


Ο Έλληνας κίπερ στο ματς με τον Βόλο ήταν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές, καθώς έκανε τρομερές επεμβάσεις και κράτησε καθαρή την εστία του. Στον πρώτο γύρο ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν είχε κάνει και τις καλύτερες εμφανίσεις του, ωστόσο στα τελευταία ματς που τον έχει επιλέξει ο Σέρβος τεχνικός τον έχει δικαιώσει και με το παραπάνω. Εν μέρει, ο Παπαδόπουλος πήρε και τη… ρεβάνς του αφού στο παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν είχε καλή απόδοση και μπορεί κανείς να πει πως πήρε το αίμα του πίσω.

Ο Αστέρας Τρίπολης και με τον Παναιτωλικό και με τον Βόλο δεν έκανε τις καλύτερες του εμφανίσεις, ωστόσο δείχνει ότι ακόμα και στις κακές του ημέρες καταφέρνει να κερδίζει, να χτίζει χαρακτήρα και σερί! Για πέντε σερί αγωνιστικές εντός έδρας παραμένει αήττητος, έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ μπορεί την επόμενη Δευτέρα να το διευρύνει αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το πρόγραμμα των Αρκάδων είναι ευνοϊκό, ίσως το καλύτερο από αυτά των ΟΦΗ, ΠΑΣ και Άρη, έχοντας μάλιστα τους δύο τελευταίους στην έδρα τους αλλά και την ισοβαθμία με τους Κρητικούς (έχοντας μία νίκη και μία ισοπαλία στα μεταξύ τους). Τα πράγματα δείχνουν να είναι στα χέρια της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς και μένει να το αποδείξει μέσα στο χορτάρι και στην τελευταία… στροφή του πρωταθλήματος.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*