Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας Τρίπολης-Βόλος: Ψάχνουν σταθερότητα και ουσία στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Αστέρας Τρίπολης-Βόλος: Ψάχνουν σταθερότητα και ουσία στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής της Super League 1, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Βόλο στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (21/12, 17:00), στην πρώτη στροφή του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Αρκάδες βρίσκονται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς (2-7-4) μετά το πέρας του πρώτου μισού της σεζόν. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αποτελεί επιτακτική ανάγκη για το σύνολο του Ηρακλή Μεταξά ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε, ώστε να αναρριχηθεί στην κατάταξη και να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Στο τελευταίο παιχνίδι του πριν τη διακοπή, επικράτησε 1-0 του Ιωνικού, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα αρνητικό σερί επτά αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (0-3-4).

Από την άλλη, ο Βόλος, που πραγματοποίησε τον καλύτερο πρώτο γύρο της ιστορίας του σε επίπεδο Super League 1, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 24 πόντους (7-3-3), μόλις έναν βαθμό πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Μάλιστα, θα μπορούσε να τα πάει ακόμα καλύτερα αν δεν είχε κάνει «κοιλιά» μέσα στον Νοέμβριο, διάστημα στο οποίο μέτρησε μόλις μία νίκη σε τέσσερα ματς (1-1-2). Την περασμένη Πέμπτη (15/12), γνώρισε την εκτός έδρας ήττα 3-0 από τον Παναθηναϊκό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αποτέλεσμα που «ψαλιδίζει» τις όποιες ελπίδες του για πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Αστέρας Τρίπολης θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Πίτσου και Ριέρα, ενώ αντίθετα επέστρεψε στην αποστολή ο Χουλιάν Μπαρτόλο.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμονα, Καστανιο, Αλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Αντζουλάς, Τιλικα, Μουναφο, Ιγκλέσιας, Μπερτογλιο, Γκαρνταφσκι, Ντομινγκεθ, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτολο, Μπαραλες , Κρέσπι, Μπενίτο.

Στον αντίποδα, ο Κώστας Μπράτζος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βίκτορ Φερνάντεθ, Αντόνιο Λούνα και Τάσο Τσοκάνη.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Άλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Ουές, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Λυμπεράκης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Οι πιθανές ενδεκάδες:



Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Αλβαρες, Σιτο, Ιγκλεσιας, Μουνάφο, Γκαρντάβσκι, Τιλίκα, Μπαράλες.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Αλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Ουές, Μπαριέντος, Ματίγια, Νοκέρ, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς

Διαιτητής: Γεώργιος Τζαβάρας

Α’ Βοηθός: Βασίλειος Μωυσιάδης

Β’ Βοηθός: Δημήτριος Παγουρτζής

4ος Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης

VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*