Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας-Ολυμπιακός: Για ό,τι καλύτερο οι γηπεδούχοι, στόχος των «ερυθρόλευκων» το «2×2»

Αστέρας-Ολυμπιακός: Για ό,τι καλύτερο οι γηπεδούχοι, στόχος των «ερυθρόλευκων» το «2×2»

Πέφτει η αυλαία στην Τρίπολη με τη μονομαχία ΑστέραςΟλυμπιακός. Οι Αρκάδες φιλοξενούν στις 19:00 (NovasportsPrime, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) τους Πειραιώτες στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εκτός έδρας 3-3 της πρεμιέρας κόντρα στον Βόλο, το οποίο πανηγυρίστηκε σαν… νίκη, αφού ο Μπαράλες ισοφάρισε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ επέστρεψαν από το 3-1. Στο επίσημο ντεμπούτο του Ηρακλή Μεταξά στον πάγκο τους.

Ο 55χρονος τεχνικός θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Χουλιάν Μπαρτόλο, αλλά και τον Έρβιν Τζουκάνοβιτς, τους οποίους απέκτησε το φετινό καλοκαίρι η ομάδα της Τρίπολης και ποντάρει πολλά πάνω τους για τη φετινή σεζόν. Εκτός είναι οι τραυματίες Σίτο, Βαλιέντε, για διαφορετικούς λόγους οι Κανελλόπουλος, Κρεσπί, Σανταφέ, Καπίγια και Αλί Μπαμπά. Όπως οι νεοφερμένοι Ντομίνγκεθ και Καφί, αλλά και ο Σονί, ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία για να σφραγίσει τη μεταγραφή του στη Χατάισπορ.

Στην αντίπερα όχθη, οι Πειραιώτες (2-0 με ΠΑΣ στην 1η αγωνιστική) έχουν στόχο ασφαλώς να περάσουν από μια έδρα, στην οποία πάντα αντιμετωπίζουν δυσκολίες, για να φτάσουν στο «2×2». Συνδυάζοντας το αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση, ώστε να επιβεβαιώσουν ότι προοδεύουν. Στην αποστολή τους για πρώτη φορά ο Χουάνγκ Ουί Τζο, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Παπασταθόπουλος (τραυματίας), Βρσάλικο (τραυματίας), Λέιντνερ (πρόβλημα με το διαβατήριό του), Αγκιμπού Καμαρά (χωρίς να είναι τραυματίας όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ), Αμπουμπακάρ Καμαρά (τραυματίας) και Μαντί Καμαρά (υπό παραχώρηση). Ο Κάρλος Κορμπεράν θα «κόψει» τρεις παίκτες (ο ένας τερματοφύλακας) από την αποστολή ώστε να διαμορφωθεί η 20άδα. Ο Ισπανός τεχνικός θα κληθεί να διαχειριστεί και την κόπωση της ομάδας του λόγω της καταπόνησης από τη ρεβάνς της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα playoffs του Europa League, η οποία οδηγήθηκε σε παράταση και πέναλτι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Στάνκο, Μουνάφο – Ριέρα, Μπερτόγλιο, Τιλίκα – Μπενίτο

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ – Άβιλα, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Κουντέ – Μασούρας, Χουάνγκ, Ζινκερνάγκελ – Ελ Αραμπί

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρνταφσκι, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Μπενίτο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Ραντζέλοβιτς, Ροντρίγκες, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

4ος διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Νικολαϊδης (Μακεδονίας)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*