Home / Μπάσκετ / Euroleague / Αποκάλυψη για «love letter» του Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ!

Αποκάλυψη για «love letter» του Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ!

Αθήνα
Στην αποκάλυψη πως ο Ζοσέ Μουρίνιο απέστειλε εξασέλιδη επιστολή προς τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να προκριθεί η επιλογή του ως τεχνικός του συλλόγου, προχώρησε η βρετανική εφημερίδα «Independent».

Σύμφωνα με Βρετανούς, ο Πορτογάλος προπονητής που πριν από ένα μήνα απολύθηκε από την Τσέλσι, θεωρεί τον εαυτό του ως ιδανικό αντικαταστάτη του Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος κάθε Κυριακή βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, λόγω της κακής πορείας της Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, ο Μουρίνιο θέλοντας να προλάβει τα ερωτηματικά των «Κόκκινων Διαβόλων», γνωρίζοντας τις κακές πτυχές του χαρακτήρα του, δηλώνει πρόθυμος ακόμη και να αλλάξει για να πάρει τη δουλειά!

Με βάση λοιπόν το ρεπορτάζ, ο «Special One» στην επιστολή 6 σελίδων μεταξύ άλλων αναφέρει είναι πρόθυμος να τηρήσει τις αρχές της Γιουνάιτεντ, περιέγραψε τα σχέδιά του για την ομάδα, καθώς και τις βασικές αποφάσεις που θα λάβει για το μέλλον του συλλόγου.

Όσο για το πρόβλημα των «αντιπαραθέσεων» που έχει συχνά – πυκνά ο Μουρίνιο στις ομάδες που εργάζεται ή το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει να αναδείξει νέα ταλέντα, τονίζει πως έχει όλη την καλή διάθεση για αγαστή συνεργασία σε κάθε επίπεδο, πως θα υπηρετήσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και θα δουλέψει σκληρά στον τομέα της ανάπτυξης.

Ίσως μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει και κάποια επίσημη τοποθέτηση από τις δύο πλευρές σχετικά με την επιστολή που αποκαλύπτει η εφημερίδα.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*