Home / Άλλα Σπόρ / Ανανέωσε με Σεβδίλη ο ΠΑΟΚ

Ανανέωσε με Σεβδίλη ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και τη φετινή σεζόν η Αβραμίνα Σεβδίλη. Ο Ερασιτέχνης «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τη διεθνή περιφερειακό για τον επόμενο χρόνο, ώστε να βοηθήσει το γυναικείο τμήμα χάντμπολ να υπερασπιστεί το περυσινό νταμπλ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Αβραμίνα Σεβδίλη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η ταλαντούχα περιφερειακή παίκτρια συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον Δικέφαλο, έχοντας ως “προίκα” την περήφανη κατάκτηση του νταμπλ και την εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία στο EHF European Women’s Cup.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Mateco, η Αβραμίνα Σεβδίλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι για ακόμα μία χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά με νέες εμπειρίες από την Ελλάδα και την Ευρώπη. Εύχομαι η χρονιά αυτή να είναι ακόμα καλύτερη, με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*