Home / Άλλα Σπόρ / Ανακοίνωσε Μαργαρίτη, Γαλανοπούλου η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Μαργαρίτη, Γαλανοπούλου η ΑΕΚ

Πολίστριες της ΑΕΚ έγιναν την Τετάρτη οι Μαρία-Κασιάνα Μαργαρίτη και Θεοφανία Γαλανοπούλου. Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση των 16χρονων διεθνών με την Εθνική Νεανίδων, με αμφότερες να κατακτούν πριν μερικές μέρες το χάλκινο μετάλλιο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Μαρία-Κασιάνα Μαργαρίτη. Η 16χρονη αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Η Μαρία-Κασιάνα Μαργαρίτη έχει φορέσει το σκουφάκι του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενη στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, πανηγυρίζοντας τις προηγούμενες μέρες το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μαρία-Κασιάνα Μαργαρίτη δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι ενθουσιασμένη για το καινούργιο μου ξεκίνημα καθώς φέτος θα αγωνίζομαι με το σκουφάκι της ΑΕΚ. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται πλέον μπροστά μου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, σε συνεργασία με τις συμπαίκτριές μου και τους προπονητές μου, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Είμαι πολύ χαρούμενη που κατακτήσαμε το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική. Η σκληρή δουλειά και το ασίγαστο πάθος απέδωσε καρπούς. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα να είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε αυτή τη διοργάνωση. Τόσο η ομάδα, όσο και οι προπονήτριες ήμασταν ενωμένοι και αποφασισμένοι να πετύχουμε το καλύτερο που μπορούσαμε».

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Θεοφανία Γαλανοπούλου. Η 16χρονη διεθνής αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Η Θεοφανία Γαλανοπούλου έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στον Άρη Θεσσαλονίκης, τον Εθνικό Πειραιώς και στον ΝΟ Λάρισας, μετρώντας σπουδαίες εμπειρίες από την Α1. Είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο πριν λίγες μέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Θεοφανία Γαλανοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι ενθουσιασμένη για τη νέα μου πρόκληση και τη μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Είναι τιμή να αγωνιστώ σε έναν τόσο σεβαστό και ιστορικό σύλλογο. Είμαι διατεθειμένη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και προπόνηση, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της ομάδας για επιτυχίες. Είμαι βέβαιη ότι με τη στήριξη των συμπαικτριών μου, του προπονητικού επιτελείου και των φιλάθλων, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία. Προερχόμαστε από το μετάλλιο με την Εθνική ομάδα. Αντανακλά το αίσθημα της επίτευξης κοινών στόχων και της ανυπέρβλητης δέσμευσής μας να αντιπροσωπεύσουμε τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε υπερήφανες για αυτό που επιτύχαμε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

Θεοφανία, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ»!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*