Home / Άλλα Σπόρ / Ανακοίνωσε Βέτκοβα ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Βέτκοβα ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν η Εκατερίνα Βέτκοβα. Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ των «ασπρόμαυρων» ανακοίνωσε την απόκτηση της 35χρονης Ρωσίδας πίβοτ για τον επόμενο χρόνο.

Η Βέτκοβα έχει κατακτήσει δύο Τσάμπιονς Λιγκ στην καριέρα της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ekaterina Vetkova, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στη Ρωσία στις 01/08/1986, η Ekaterina Vetkova αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 182cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2000 και από τότε μέχρι σήμερα έχει διαπρέψει στο χώρο του χάντμπολ, έχοντας ως αποκορύφωμα τις δύο κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ, το 2008 με την Zvezda Zvenigorod, και το 2016 με την CSM Bucuresti.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ρωσίας, ενώ, μάλιστα, έχει κατακτήσει με αυτήν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2009.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Mateco, η Ekaterina Vetkova, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Ει?μαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Μια νέα πρόκληση της καριέρας μου, που περιμένω να ξεκινήσει πως και πως. Θε?λω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Μια χρονιά με υψηλούς στόχους πλησιάζει και ανυπομονώ να ξεκινήσει, ώστε να βρεθούμε στην κορυφή».

Καλώς ήρθες Ekaterina».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*