Home / Άλλα Σπόρ / Ανακοίνωσε Αργυροπούλου ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Αργυροπούλου ο ΠΑΟΚ

Στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν η Πένυ Αργυροπούλου. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση της 28χρονης ίντερ για τον επόμενο χρόνο, ώστε να βοηθήσει το τμήμα να διατηρήσει τα «σκήπτρα» του και το 2021-2022.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Πένυ Αργυροπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η 28χρονη, γεννημένη στις 16/06/1993, έχει ύψος 1.74μ και αγωνίζεται ως ίντερ.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Πένυ Αργυροπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Τα τελευταία χρόνια, πολλά ήταν τα “σκαμπανεβάσματα”. Σε αυτήν τη φάση της ζωής μου, ωστόσο, επέλεξα να είμαι ψηλά και όχι χαμηλά! Με χαρά μπορώ να πω πως η νέα σεζόν θα με βρει στη Θεσσαλονίκη και, συγκεκριμένα, στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Θα προσπαθήσω για ακόμη μία χρονιά να κάνω το καλύτερο δυνατό για να κατακτήσει η ομάδα ακόμη περισσότερους τίτλους. Ευχαριστώ την ομάδα του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη και την ομάδα της Νέας Ιωνίας για όσα μου έχει προσφέρει μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, που με επέλεξαν να βρίσκομαι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*