Home / Stoiximan Super League / Άρης-Λαμία: Με διαφορετικό μομέντουμ στο «Κλ. Βικελίδης»

Άρης-Λαμία: Με διαφορετικό μομέντουμ στο «Κλ. Βικελίδης»

Χωρίς… ανάσα συνεχίζεται η δράση στη Stoiximan Super League, με την αυλαία της εμβόλιμης (15ης) αγωνιστικής να ανοίγει στο «Κλ. Βικελίδης» το απόγευμα της Τετάρτης (20/12, 17:00). Άρης εναντίον Λαμίας, λοιπόν, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες έχοντας διαφορετικό μομέντουμ.

Την περασμένη Κυριακή (17/12) ο Άρης επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ. Έτσι, αφενός έκανε το πρώτο βήμα για το απόλυτο στη δυάδα αγώνων που είχε στην έδρα του πριν τη διακοπή για τις γιορτές. Αφετέρου, αξιοποίησε και τα αποτέλεσμα των από κάτω του και πλέον έχεi θέσεις γερές βάσεις εδραίωσης στην 5η θέση (23β.), όντας στο +6 από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης. Φυσικά, κοιτάζει και προς τα πάνω, όντας βέβαια στο -9 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και στο -8 από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση, επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Από την άλλη, την ίδια μέρα η Λαμία ηττήθηκε 2-1 υποδεχόμενη τον Βόλο. Αποτέλεσμα που την άφησε χωρίς νίκη για 5ο σερί ματς πρωταθλήματος (έξι μαζί με το Κύπελλο Ελλάδος Betsson). Η τρομερή εκκίνησή της στη σεζόν την κρατά ακόμη ψηλά, ούσα 7η (16β.), ωστόσο θέλει την επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2HD και ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άκης Μάντζιος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ντουκουρέ. Εκτός πλάνων του Έλληνα τεχνικού, πέρα από τον Ιβοριανό μέσο, έμειναν ο Παναγίδης, o Φεράρι που θα εκτίσει την ποινή του, οι Μάνου Γκαρθία, Ματαρίτα, Πάβισιτς με προβλήματα τραυματισμού και οι Δεληζήσης και Σγούρος για λόγους τακτικής.

Πολλά τα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους, με τον Λεωνίδα Βόκολο να μην έχει στη διάθεσή του τους Μαρτίνεθ, Τζανετόπουλο, Σαντάνα και Λόνγκο, ενώ εκτός έμειναν και οι Πάβλοβετς, Μούλα και Τσιλιανίδης.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, η Λαμία είχε επικρατήσει 1-0 του Άρη χάρη στο τέρμα του Καρλίτος στο 38′, αποτέλεσμα που οδήγησε σε διαζύγιο τους «κίτρινους» με τον Απόστολο Τερζή (με τον Άκη Μάντζιο να αναλαμβάνει).

Πιθανές συνθέσεις:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια – Ζουλς, Νταρίντα, Πάρντο – Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Μενέντες.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Σίντκλεϊ – Στάνκο, Τζανδάρης – Τόσιτς, Σλίβκα, Τσιλούλης – Καρλίτος.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

Α’ Βοηθός: Μιχαήλ Παπαδάκης

Β’ Βοηθός: Λάμπρος Διαμαντής

4ος διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

VAR: Βασίλειος Φωτιάς

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*