Με ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ δεν θέλει να δει κανένα ίχνος χαλάρωσης από την ομάδα του και ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν με την ίδια ένταση, νοοτροπία και αφοσίωση που έχουν παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα.
Ο Βάσκος τεχνικός εμφανίζεται ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει συνολικά το γκρουπ, όχι μόνο από όσους βρίσκονται σταθερά στην ενδεκάδα. Άλλωστε, έχει δείξει ότι υπολογίζει ολόκληρο το ρόστερ και αξιολογεί καθημερινά τους ποδοσφαιριστές του, προχωρώντας στις επιλογές του ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγώνα.
Στην τελευταία προπόνηση πριν από τον ΠΑΟΚ θέλησε να κρατήσει τους πάντες σε εγρήγορση, τονίζοντας πως όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπουν εφησυχασμό.
«Με σκληρή δουλειά έχουμε φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που δουλεύετε, από την αφοσίωση και τη νοοτροπία σας, είτε παίζετε είτε όχι», ήταν το μήνυμα του Αλγουαθίλ προς τους παίκτες του.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στάθηκε ιδιαίτερα στην απαιτητική σειρά αγώνων που προηγήθηκε, ζητώντας από την ομάδα του να κάνει ακόμη ένα βήμα και να μη θεωρήσει ότι έχει ήδη πετύχει τον στόχο της.
«Να μη σταματήσουμε πουθενά! Έχουμε έναν τελευταίο αγώνα σε αυτή τη σειρά», ήταν η χαρακτηριστική προτροπή του ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.
Στο εσωτερικό του Ολυμπιακού υπάρχει πλήρης επίγνωση της ιδιαιτερότητας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Αλγουαθίλ θέλει από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν το ντέρμπι με την απαιτούμενη ένταση και συγκέντρωση, γνωρίζοντας τη σημασία που έχει τόσο βαθμολογικά όσο και για τον σύλλογο και τον κόσμο του.
«Ξέρουμε όλοι τι είναι ένα ντέρμπι. Αυτοί οι αγώνες είναι ξεχωριστοί για όλους, για την ομάδα, για το κλαμπ και για τους οπαδούς. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη», ήταν ακόμη μία από τις επισημάνσεις του.
SportSite.gr Αθλητικά νέα, ειδήσεις