Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βλέπει και Γιάγιαλο ο Παναθηναϊκός – Θετικά μηνύματα από Μέλο

Βλέπει και Γιάγιαλο ο Παναθηναϊκός – Θετικά μηνύματα από Μέλο

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό και τον Αντρέα Στραματσόνι να κινούνται μεταγραφικά ενόψει Ιανουαρίου. Σημερινό ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας, tuttomercatoweb, υποστηρίζει οτι οι Πράσινοι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην περίπτωση του Μάτο Γιάγιαλο. Πρόκειται για τον 28χρονο αμυντικό μέσο ο οποίος αγωνίζεται Παλέρμο.

«Ο Μέλο θα πάει σε ένα λιγότερο ανταγωνηστικό πρωτάθλημα»

Τις σκέψεις του Φελίπε Μέλο όσον αφορά τη συνέχεια της καριέρας του αποκάλυψε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου χαφ της Ίντερ που απασχολεί τον Παναθηναϊκο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «La Banda de Radio Esport».

«Ο Φελίπε θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα δεύτερης ταχύτητας. Εάν φύγει από την Ίντερ, θα πάει σε ένα χαμηλότερο επίπεδο, γιατί τα έχει κατακτήσει όλα και ξέρει ότι δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στο πιο απαιτητικό ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του άσου του ιταλικού συλλόγου και πρόσθεσε:

«Για οικονομικούς λόγους, η Βαλένθια δεν είναι επιλογή μας, ο ποδοσφαιριστής ο είναι πλέον 33 ετών και ψάχνει για κάτι νέο. Για παράδειγμα, να γυρίσει στην πατρίδα του ή να πάει σε ένα λιγότερο γνωστό πρωτάθλημα…».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*