Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Έφυγαν 25.000 εισητήρια για Γιουνγκ Μπόις – Έρχεται (και) η Γιουνάιτεντ για Ρέτσο

Έφυγαν 25.000 εισητήρια για Γιουνγκ Μπόις – Έρχεται (και) η Γιουνάιτεντ για Ρέτσο

Με γοργούς ρύθμους συνεχίζεται η διάθεση των εισητηρίων για το ματς της Πέμπτης με την Γιουνγκ Μπόις. Ξανατσεκάρει Ρέτσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γεμίζει το «Καραϊσκάκης» με Γιουνγκ Μπόις

Έχουν… φύγει 25.000 εισιτήρια για το Ολυμπιακός – Γιουνγκ Μποις με τον κόσμο να δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό για την αναμέτρηση.

Οι πωλήσεις συνεχίζονται αύριο Τετάρτη και στο Internet και στα εκδοτήρια. Το ματς αυτό με τους Ελβετούς εξάλλου είναι κομβικό για τον πειραϊκό σύλλογο. Είναι σαν ένας… τελικός καθώς δίνει την πρόκριση για την συνέχεια των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στην Ελλάδα για να δει Ρέτσο η Γιουνάιτεντ

Σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού θα υπάρξει «παρέλαση» από μάνατζερ και σκάουτερ στο Καραϊσκάκη, στην αυριανή αναμέτρηση με την Γιούνγκ Μπόις για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από την Μπάγερν Μονάχου, στο φαληρικό γήπεδο θα βρεθούν άνθρωποι της Λεβερκούζεν, της Βιγιαρεάλ, της Μπολόνιας και της Τραμπζονσπόρ, αλλά και από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως γράφει η «Live Sport», η αγγλική ομάδα φαίνεται πως… έχει βάλει στο μάτι τον Παναγιώτη Ρέτσο, με τον Σέρβο εκπρόσωπο των «κόκκινων διαβόλων» να έχει ξεχωρίσει λόγω των χαρακτηριστικών του τον 18χρονο αμυντικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*