Home / Ποδόσφαιρο / Κύπελλο / Όλο το γήπεδο… Θύρα 13 για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Όλο το γήπεδο… Θύρα 13 για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Aθήνα

Οι αντιδράσεις του Παναθηναϊκού μετά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να βάλει… λουκέτο στην «Θύρα 13» συνεχίζονται. Εν όψει του πρώτου αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου την Τετάρτη με τον Ατρόμητο οι «πράσινοι» γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους ότι όλες οι θύρες του γηπέδου θα πάρουν συμβολικά το όνομα αυτής που παραδοσιακά φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου.

Το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (27/01, 17:15) που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 1η αγωνιστική του 4ου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας και ενημερώνει τους φιλάθλους πως όλες οι Θύρες του ιστορικού μας γηπέδου, μετονομάζονται συμβολικά σε Θύρα 13. Κάθε Θύρα μετατρέπεται σε Τομέα. Για παράδειγμα, η παλιά Θύρα 1, μετονομάζεται σε Θύρα 13 – Τομέας 1, η Θύρα 5Β μετονομάζονται σε Θύρα 13 – Τομέας 5Β.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ σε όλες τις Θύρες εκτός της Θύρας 13 –Τομέας 10 που κοστίζει 20€ το εισιτήριο και της Θύρας 13 – Τομέας 3 που κοστίζει 30€.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Δευτέρα 25/1 μέσω web αλλά και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Θύρα 13 – Τομέας 4, από τις 9:30 έως τις 17:30 καθημερινά.»

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*