Home / Ποδόσφαιρο / Κύπελλο / Νικά και περιμένει ο Παναθηναϊκός

Νικά και περιμένει ο Παναθηναϊκός

Τον Απόλλωνα Σμύρνης αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός, αλλά τίποτα δεν είναι στο χέρι των «πρασίνων» για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στο «τριφύλλι» θέλουν νίκη και μόνο και ταυτόχρονα να μην λήξει ισόπαλο το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ηρακλή στο Ηράκλειο, ενώ σε περίπτωση που κερδίσει η κρητική ομάδα, τότε οι «πράσινοι» θα πρέπει να καλύψουν την διαφορά τερμάτων με τον «Γηραιό». Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -4 τη δεδομένο στιγμή, ενώ σε περίπτωση που η διαφορά είναι η ίδια τότε θα υπάρξει αγώνας μπαράζ.

Για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η νίκη στη Ριζούπολη είναι μονόδρομος με τους «πράσινους» να καλούνται αρχικά να κάνουν το καθήκον τους και στη συνέχεια να περιμένουν για να δουν τι θα γίνει.

Για διάφορους λόγους έμειναν εκτός αποστολής οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Κοτσόλης, Μολέδο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ζέκα, Γουακάσο και Ιμπάρμπο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Έλληνας τεχνικός θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν με τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, τους Χουχούμη, Μέστο, Τελάντερ και Ιβανόφ στην άμυνα, τους Ρέις και Λεντέσμα στα χαφ και από εκεί και πέρα, ο Μπουμάλ θα είναι δεξιά, ο Εμποκού αριστερά και ο Βιγιαφάνιες πίσω από τον Μπεργκ που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*