Home / Ποδόσφαιρο / Χειροτερεύει η κατάσταση του Γκασκόιν

Χειροτερεύει η κατάσταση του Γκασκόιν

Δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα του Πολ Γκασκόιν, που εθεάθη σε θλιβερή – για ακόμα μια φορά – κατάσταση, μόνο με τη ρόμπα του να ψάχνει μαγαζί για να αγοράσει αλκοόλ.

Ένα ακόμα μαύρο κεφάλαιο γράφτηκε στην λυπηρή κατάσταση την οποία βρίσκεται ο Πολ Γκασκόιν, αφού βγήκε χθες να αγοράσει αλκοόλ σχεδόν γυμνός. Συγκεκριμένα, η κάμερα τον πέτυχε να βγαίνει από ένα ταξί φορώντας μόνο τη ρόμπα του, χωρίς εσώρουχα και χωρίς να φοράει παπούτσια.

Μετά από λίγη ώρα επέστρεψε στο ταξί κρατώντας ένα μπουκάλι τζιν, ένα πακέτο τσιγάρα και ηρεμιστικά. Ένας άνθρωπος που έτυχε να βρίσκεται εκεί δήλωσε : «Στεκόταν στην μέση του δρόμου, εκεί που μπορούσαν να τον δουν όλοι. Ήταν μια ακόμα λυπηρή στιγμή για τον «Γκάζα». Είμαστε όλοι πολύ ανήσυχοι γι αυτόν».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας «Sun», την προηγούμενη εβδομάδα ένα περιπολικό και ένα ασθενοφόρο επισκέφτηκαν το σπίτι του «Γκάζα» τρεις φορές γιατί οι γείτονες ανησύχησαν για την υγεία του.

Να θυμίσουμε πως ο πρώην διεθνής Άγγλος προσπαθεί να καταπολεμήσει τον εθισμό που έχει για το αλκοόλ εδώ και μια δεκαετία, χωρίς αποτέλεσμα, αφού άλλοτε το σταματάει και άλλοτε η κάμερα τον πετυχαίνει σε τέτοιες τραγικές στιγμές.

Επιμέλεια : Χάρης Αργυράκης

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*