Home / Αυτοκίνητο / F1 / Χάμιλτον: «Όλα έγιναν θολά στο βάθρο – Ο κορωνοϊός με ταλαιπωρεί έναν χρόνο τώρα»

Χάμιλτον: «Όλα έγιναν θολά στο βάθρο – Ο κορωνοϊός με ταλαιπωρεί έναν χρόνο τώρα»

Συγκλονιστικός ο Λιούις Χάμιλτον! Ο Βρετανός πιλότος μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό πριν από έναν χρόνο. Ο Χάμιλτον υποστήριξε πως ταλαιπωρείται ακόμη, τα επίπεδα κόπωσης που έχει από τότε είναι διαφορετικά, ενώ ανέφερε πως μετά το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας… θόλωσε όταν ήταν στο βάθρο!

«Είχα πραγματικά μεγάλη ζάλη και όλα έγιναν λίγο θολά στο βάθρο. Παλεύω όλο το χρόνο με την υγεία μου, με ταλαιπωρεί έναν χρόνο τώρα, μετά από αυτό που συνέβη στο τέλος του περασμένου έτους (σσ. είχε περάσει κορωνοϊό) και είναι ακόμα μια μάχη. Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν ιδιαίτερα γι ‘αυτό, αλλά νομίζω ότι παραμένει. Θυμάμαι τις επιπτώσεις όταν το είχα. Η προπόνηση ήταν διαφορετική από τότε και τα επίπεδα κόπωσης που έχεις είναι διαφορετικά και είναι μια πραγματική πρόκληση. Συνεπώς, συνεχίζω να προσπαθώ να προπονούμαι και να προετοιμάζομαι με τον καλύτερο τρόπο. Ποιος ξέρει τι ήταν αυτό σήμερα; Ίσως είναι αφυδάτωση, αλλά σίγουρα δεν είχα αυτήν την εμπειρία μέχρι τώρα. Είχα κάτι παρόμοιο στο Silverstone αλλά αυτό είναι πολύ χειρότερο», ανέφερε.

Θυμίζουμε πως ο Χάμιλτον ήταν κατάκοπος μετά το τέλος του Γκραν Πρι της Ουγγαρίας και χρειάστηκε να εξεταστεί από γιατρό της Mercedes.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*