Home / Αυτοκίνητο / F1 / Χάμιλτον: «Εντυπωσιακός ο Ράσελ, δεν θα έχω πρόβλημα μαζί του»

Χάμιλτον: «Εντυπωσιακός ο Ράσελ, δεν θα έχω πρόβλημα μαζί του»

H σεζόν στη Formula 1 ολοκληρώθηκε, και για τη Mercedes, που απογοήτευσε καθώς για πρώτη φορά μετά από οκτώ συναπτά έτη δεν κέρδισε τον τίτλο στους Κατασκευαστές, ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το 2023.

Η μόνη «όαση» για τη γερμανική ομάδα την περασμένη σεζόν ήταν ο Τζόρτζ Ράσελ. Ο νεαρός Βρετανός τερμάτισε τέταρτος στη συνολική κατάταξη και σε μεγάλο μέρος της χρονιάς έμοιαζε να έχει υποσκελίσει τον Λίουις Χάμιλτον, ο οποίος πάντως αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ράσελ και τη συνύπαρξή τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λιούις Χάμιλτον για το νέο αστέρι της Mercedes:

«Έχω δει τι έχει κάνει στη Williams. Κι όσα έκανε φέτος είναι εντυπωσιακά, είχε φοβερή σταθερότητα και προσαρμόστηκε άμεσα. Δεν ήρθε σε κάποια νέα ομάδα βέβαια. Τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν στο πίσω κάθισμα και έβλεπε τη δουλειά που έκανα με τους μηχανικούς, τον Ρικάρντο Μουσκόνι, ο οποίος είναι ο νούμερο ένα μηχανικός του.

Ήταν πολύ εύκολο γι’ αυτόν να προσαρμοστεί στην ομάδα. Χρησιμοποιεί το ίδιο τιμόνι με εμένα και προφανώς έχει κάνει δοκιμές με την ομάδα από προηγούμενες σεζόν. Πιστεύω πως ταίριαξε τέλεια στην ομάδα και αυτό είναι θετικό. Έχει φέρει μία ισορροπία. Η σχέση συνεργασίας μας πιστεύω είναι πολύ δυνατή.

Είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία και είμαι μέλος της ομάδας εδώ και πολλά χρόνια. Το να διαχειριστώ οποιαδήποτε πρόκληση έχω μπροστά μου, έχοντας περάσει τόσα πολλά με την ομάδα αυτή, δεν πιστεύω πως θα είναι πρόβλημα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*