Home / Μπάσκετ / Euroleague / Φήμες για συμφωνία της Μάντσεστερ Σίτι για Πογκμπά

Φήμες για συμφωνία της Μάντσεστερ Σίτι για Πογκμπά

Η Τσέλσι δίνει Νέμανια Μάτιτς μαζί με πολλά χρήματα στην Γιουβέντους για Πολ Πογκμπά, αλλά φήμες αναφέρουν πως ήδη η Μάντσεστερ Σίτι έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του Γάλλου άσου.

AdTech AdΟ Αντόνιο Κόντε αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός της Τσέλσι, μεγάλος του μεταγραφικός στόχος του είναι ο Πολ Πογκμπά, αλλά βέβαια δεν… παίζει μόνος του.

Οι “μπλε”, μαζί με περίπου 90.000.000 ευρώ, προσφέρουν και έναν πρωτοκλασάτο μέσο, αυτός είναι ο Νέμανια Μάτιτς, εκτιμώντας πως έτσι θα έκαναν την διαφορά για να πείσουν τους Ιταλούς.

Πληροφορίες όμως αναφέρουν πως ο Ρομάν Αμπραμόβιτς έχει αργήσει και πιο συγκεκριμένα, αυτές οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη η Μάντσεστερ Σίτι έχει συμφωνήσει με την Γιουβέντους.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα παίζει φυσικά με ένα “6αρι” και δύο εσωτερικούς μέσους, ο Γιαγιά Τουρέ θα αποχωρήσει και ο Πογκμπά θα είναι λοιπόν ο ένας από αυτούς τους δύο εσωτερικούς μέσους.

Τίποτα όμως δεν είναι οριστικό, θα πρέπει να έχουμε υπομονή, πάντως ο Πολ Πογκμπά είναι πολύ πιθανό να σπάσει αυτό το καλοκαίρι το παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφικής δαπάνης (Γκάρεθ Μπέιλ με 100.000.000 ευρώ σε Ρεάλ από Τότεναμ).

Πηγή : sport24,gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*