Home / Μπάσκετ / Euroleague / Δεν παίζει στο Τότεναμ – Άρσεναλ ο Τσεχ

Δεν παίζει στο Τότεναμ – Άρσεναλ ο Τσεχ

Ο Πέτρ Τσεχ υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο παιχνίδι με τη Σουόνσι και θα απουσιάσει από το ματς της Άρσεναλ με την Τότεναμ.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, το κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν το Σάββατο (5/3), θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο στην Premier League. Όμως, η Άρσεναλ θα παραταχθεί στην έδρα της Τότεναμ με μία μεγάλη απουσία: τον Πίτερ Τσεχ.

Ο Τσέχος γκολκίπερ τραυματίστηκε στην ήττα με 2-1 από τη Σουόνσι στο Έμιρεϊτς και αγωνίστηκε με πρόβλημα στους μύες σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, κάτι που παραδέχτηκε ο προπονητής, Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου.

“Έχει ένα πρόβλημα και είναι αλήθεια ότι υπέφερε για να ολοκληρώσει το παιχνίδι. Δεν θα παίξει το Σάββατο. Εγώ εμπιστεύομαι απόλυτα τον Ντέιβιντ Οσπίνα και δεν φοβάμαι με τον τραυματισμό του Τσεχ” τόνισε ο Βενγκέρ.

Συνεπώς, στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου, την εστία της Άρσεναλ θα υπερασπιστεί ο Κολομβιανός, Ντέιβιντ Οσπίνα και ο Τσεχ, ο οποίος έχει μεγάλο μερίδιο στη φετινή πορεία, θα μείνει εκτός 18άδας.

Πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*