Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τσακίρης: «Παραμένει εξαιρετικά δύσκολο του Ρεμπρόφ, καμία περίπτωση Μιλόγεβιτς»

Τσακίρης: «Παραμένει εξαιρετικά δύσκολο του Ρεμπρόφ, καμία περίπτωση Μιλόγεβιτς»

Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η περίπτωση του Σεργκέι Ρεμπρόφ για την ΑΕΚ -παρά το γεγονός ότι ο Ουκρανός τεχνικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Φερεντσβάρος– όπως υποστήριξε ο Γιώργος Τσακίρης στην εκπομπή των Αντώνη Καρπετόπουλου και Αντώνη Πανούτσου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» εξήγησε ότι οι αιτίες που συνηγορούν προς αυτό αφορούν τόσο τη φιλοδοξία του Ρεμπρόφ για να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, όσο και του «μπασίματος» της Αλ Αΐν αλλά και ομάδων όπως οι Φενερμπαχτσέ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι οποίες φέρονται να του έχουν κάνει κρούση.

Με τον Γιώργο Τσακίρη να τονίζει ότι το οικονομικό έπεται, καθώς θεωρεί -βάσει και της υπόθεσης Λουτσέσκου– ότι η ΑΕΚ θα έδινε το ένα εκατ. ευρώ, όπου κυμαίνονται οι αξιώσεις του.

Επίσης, στάθηκε στην υπόθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, το όνομα του οποίου επανέφεραν σέρβικα δημοσιεύματα, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει θέμα και πως δεν βρίσκεται στις τρεις περιπτώσεις που προκρίνονται από το μεταγραφικό τιμ του «δικεφάλου». Τέλος, αναφέρθηκε και στον Γιάννη Παπαδημητρίου και στον νέο του ρόλο στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, εκείνου του εκτελεστικού διευθυντή.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:



Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*