Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Σταμολάμπρου: «Είμαστε μια οικογένεια, δύσκολο το ματς στη Λεωφόρο»

Σταμολάμπρου: «Είμαστε μια οικογένεια, δύσκολο το ματς στη Λεωφόρο»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 73-58 του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών, κάνοντας τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-1.

Με δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα, η MVP της αναμέτρησής, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, αναφέρθηκε στην εικόνα του Ολυμπιακού, αλλά και στο δύσκολο ματς που ακολουθεί στη Λεωφόρο το ερχόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η Σταμολάμπρου:



Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Ξέρουμε όλοι τι θα πει ένα «ντέρμπι αιωνίων». Όλο αυτό που έχει συμβεί μας έχει επηρεάσει, σε ένα σημείο όμως που ο προπονητής κατάφερε να συσπειρώσει την ομάδα και να έχει την απαραίτητη ψυχολογική ετοιμότητα, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορέσουμε να δώσουμε το 100%. Θέλαμε μια καλή νίκη και θέλουμε και το πρωτάθλημα. Αυτό και μόνο μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο για να παρουσιάσουμε αυτή την εικόνα σήμερα».

Για το κλίμα στην ομάδα και τον τραυματισμό της Σπυριδοπούλου: «Είμαστε μια οικογένεια. Ίσως ακούγεται λίγο τετριμμένο, αλλά ισχύει. Δεν έχω άλλη λέξη να περιγράψω το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Η Άννα ήταν μια τεράστια απώλεια για εμάς. Όσες νίκες κάνουμε είναι αφιερωμένες σε εκείνη. Να της ευχηθώ περαστικά, δυστυχώς δεν θα μπορέσει να είναι με την Εθνική ομάδα.

Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και η Άννα με την αποθεραπεία της, και εμείς σαν ομάδα για τη συνέχεια».

Για το ματς του Σαββάτου: «Είναι δύσκολο. Είναι διαφορετικά ματς σε σχέση με αυτά τηνς κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Δύσκολη έδρα η Λεωφόρος. Να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν ένα ωραίο ματς σήμερα και ανυπομονώ για το Σάββατο».

Για την Εθνική: «Η προετοιμασία έχει αρχίσει εδώ και μία εβδομάδα και πολλές από εμάς απουσιάζουμε. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι συγκεντρωμένη στην ομάδα, μένει ακόμα ένα παιχνίδι και να μην χρειαστεί να παίξουμε και άλλο. Μετά από αυτό, τότε θα μπούμε σε mood εθνικής ομάδας. Στόχος μου να πάρουμε το πρωτάθλημα και να έχουμε ένα καλό Ευρωμπάσκετ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*